Homeenpoistoaine sisätiloihin

MELLERUD Homeenpoistaja hävittää kaikenlaisen homeen sisätiloista , myös saunoista ja uima-altaista. Suihkutetaan suoraan käsiteltävälle pinnalle. Hävittää homeen, sieni-, bakteeri- ja leväkasvuston laatoilta, saumoista, seinistä, sisäkatoista, muuripinnoilta, sekä puu- ja muovipinnoilta. Mikrobikasvuston poistoon ja ehkäisyyn.


Desinfioinnit eivät ylipäätään kuulu sisätiloihin , vain lähinnä sairaaloihin tai laboratorioihin. Aineiden käyttö voi olla tulla kyseeseen lähinnä syvällä olevissa kantavissa rakenteissa, joissa kostumisen riski on toistuva. Tällöinkin mielellään hyvin tuulettuvissa tiloissa, esimerkiksi ullakolla, jossa ihmiset eivät . Voidaan käyttää lähes kaikille materiaaleille. Poistaa homeen ensikosketuksella. Saatavilla tällä hetkellä vain myymälöistämme, hinta voi poiketa tässä mainitusta.


Ellei mikrobikasvustoa ole poistettu, se voi olla terveydelle haitallista vielä senkin. Sippel Klaus Pro gradu -tutkielma: Kemiallinen homeenpoisto rakennusmateriaaleista: verkkomateriaalin kehittämistutkimus. Helsingin yliopisto , Kemian laitos, . Home kannattaa aina poistaa käsiteltävästä pinnasta ennen maalaamista, lakkaamista tai käsittelyä puuöljyllä.


Tikkurilan hyytelömäinen, hypokloriittipohjainen homeenpoistoaine sopii juuri tähän tarkoitukseen. Sitä voidaan käyttää paitsi puupinnoille myös rappaus- ja betonipinnoille ennen uudis- tai huoltomaalausta sekä . Tremax-Puunvalkaisu-Info-Pajutex TREMAX Puunvalkaisuaine on pääasiassa tarkoitettu harmaantuneen, kellastuneen, tummuneen tai jopa uuden käsittelemättömän puun valkaisuun. Se soveltuu loistavasti kuitenkin myös homepesuun ja homeen poistoon sisätiloissa sekä ulkona. Jos TREMAXia käytetään homepesuun . Rautakaupan myymät homeenpoisto , -torjunta ja -pesuaineet haisevat pääsääntöisesti aivan kamalilta. Sen vuoksi niiden käyttöä asutuissa sisätiloissa on syytä välttää.


Minkä vuoksi on aina aikaa tehdä se uudelleen, muttei koskaan aikaa tehdä se heti kunnolla? Käyttäjän avatar vesahy: Jäsen Jäsen . Kävin veneellä ottamassa pressut pois ja kaikki sisätilat olivat raakasti homeessa. Just putsasimme omasta veneestä muutaman kohdan, johonka home oli kukkinut. Hyvin lähti niin kankaasta kuin vinyylistä. Eli kyllä ne vanhat jermut heräävät henkiin kun saavat tarvitsemansa kosteuden ja lämmön.


Ja vaikka ne olisivatkin itiömuodossa niin sitäkin pahempi voi olla terveyshaitta. Jos niillä on mahdollisuus korvausilman mukana tulla rakenteista sisätiloihin niin ne aiheuttavat mahdollisesti oireita. Homepesuaine puu-, kivi-, betoni-, posliini-, muovi-, lasi- ja peltipinnoille ulkotiloissa.


Onko tiedossa jotain myrkkyä,jolla poistatte homeen patjoista, patjojen alta jne sisätiloissa ? Alkavaa hometta ilmestynyt liian tiiviin patjan al…. Starbrite tuoteperheen homeenpoistoaine (Starbrite Homeenpoisto - Mildew Stain Remover) toimii ainakin veneessä. Toki homehtuneet patjat tms. Tikkurilan Homeenpoisto litran astiassa on veteen sekoitettava seos, joka on tarkoitettu homeenpoistoon puupinnoilta.


Homepilkkujen ilmestymistä lastenrattaisiin voidaan yleensä torjua säilyttämällä rattaat sisätiloissa. Lisäksi on hyvä huomioida, että erityisiä homeenpoistoaineita tai homepesuja ei tule käyttää lastenrattaiden tekstiilien puhdistuksessa, sillä kyseisistä aineista saattaa jäädä jäämiä tekstiileihin pesun jälkeenkin. Tehokas ja helppokäyttöinen homeenpoistoaine kaikille vedenkestäville pinnoille, kuten kuomut, purjeet, sisätilat , puupinnat, pesutilat, jne.


Tappaa homeitiöt ja estää homeen muodostumisen. Lähes hajuton, vetyperoksidipohjainen homeenpoistoaine.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit