Quest bar paras maku

Silloin kun tein tilausta niin Mass. Ostohetkellä yritin nopeasti lukea erilaisia ja näköisiä arvosteluja sekä kokemuksia erilaisista patukoista . Ei se mun laskelmien mukaan maksa enemmän kuin niistä paikoista mitä oon kattonut, sieltä tulee melkeen aina jotain ilmasta mukana ja sieltä saa eri maun. Double Chocolate Chunk on edelleen parhautta.


Uusin maku Mint Chocolate Chunk odottaa kotipostissa noutajaansa.

Edelleen pidän mottona: jos sitä ei tunnista ruoaksi, se ei välttämättä ole paras mahdollinen vaihtoehto. Siis tuo minttusuklaa Questbar on maailman parasta ! GNC, maailman suurin fitness-tuotteita myyvä yritys valitsi QuestBarin vuoden . Ja Markus on näihin myös koukussa ja se, jos jokin, tarkoittaa hyvää tuotetta ja hyvää makua. Kysessä on siis Questbar , josta hyvin hyvin hyvin moni bloggaajakin on jo päässyt kirjoituksensa kirjoittamaan ja saanut sanansa kuuluville ja samalla julistanut tätä upeaa proteiinipatukan propagandaa. Osta QuestBar Mass Nutritionilta.


Meiltä nyt edulliset ja laadukkaat. Questbar proteiinipatukat ovat nousseet yhdeksi maailman suosituimmista proteiiniherkuista!

Niiden suosio perustuu erinomaisen. Cinnamon Roll (pullaaaaahh) on toinen meidän ehdottomista suosikeista, ja silloin tällöin uppoaa Strawberry Cheesecake (toisinaan liian makea, toisinaan juuri sopiva. Riippuu millä tuulella on!). Makua en osaa verrata toisiin proteiinipatukoihin, koska en ole koskaan ennen syönyt mitään . On ehdottomasti paras vaihtoehto!


Maku jakaa vissiin mielipiteitä, mutta mä itse pidän kovasti, myös siitä koostumuksesta. Kommentti oli muistaakseni tyyliin ”vähän outo”, . Koska suosittelen patukoita asiakkailleni, saan usein vastata kysymykseen ”mikä on paras proteiinipatukka? En ollut koskaan tarkemmin. Viisi vähiten proteiinipitoista patukkaa.


Ihan paras maku näistä, todella suklaisia ylläreitä maukkaan taikinanmakuisen patukan seassa! Questin patukat ovat koostumukseltaan useimmiten mainioita, mutta tämä ei valitettavasti sijoitu maun suhteen kärkipäähän. Ei uskoisi proteiinipatukaksi ja että sokeria on noin vähän. Tämä maistuu oikealle herkulle, voi olla jollekin jopa liian makea, mutta itse tykkäsin kovasti. Suklaan palat on parasta tässä ja maku ylipäätänsä.


Proteiinipatukat vertailussa - Mikä proteiinipatukka on paras ? Makutestissä oli erilaista proteiinipatukkaa: sekä myyntimenestyjiä että uusia, hieman tuntemattomampia. Ei sisällä lisättyä sokeria.

Quest Bar Rocky Road on mantelin, .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit