Panssarimaali musta

Runsas, peltikatoille suunniteltu värivalikoima. Saatavissa myös suurin osa Puutalot-värikartan ja Kaunis Talo -värilastujen sävyistä. Perinteinen, puolikiiltävä peltikattomaali. Se sisältää aktiivista ruosteenestopigmenttiä ja soveltuu erinomaisesti suomalaisiin sääolosuhteisiin.


Tämä toiminto avaa modaalisen valintaikkunan.

Hover over image to Zoom. Muutama pensseliveto vedetty, purkki siis lähes täysi. Tikkurila panssarimaali , peltikattomaali. Yhteydenotot sähköpostitse.


Se sopii myös muiden sinkittyjen sekä alumiini- ja teräspintojen maalaukseen. Ulkomaalit ulkopintojen käsittelyyn. Säänkestävistä ja laadukkaista tuotteista koostuva valikoima.

Tuotteistamme löytyy myös puunsuojia, pohjusteita ja öljyjä. Kaipa se kunnollisella telallakin onnistuu. Harkittin ittekin ko maalin käyttöä tulevan käyttiksen maalausprojektissa, mutta kun vilkuilin pari vuotta sitten maalaamaani kattoa päätin luopua ajatuksesta.


On täysmatta puolen vuoden kuluttua. Muodostaa kestävän pinnan ja himmenee kauniisti ajan saatossa. Tuote on ostettavissa verkkokaupassa Toimitusaika 3-arkipäivää.


Mutta se ei ole mikään ihme koska uote on todella hyvä. Suomessa on maalattu vuonna -ja pinnat ovat vielläkin hyvässä kunnossa. Eiköhän tämä kerro jotain? Suhteessa hinta pinnoitukselle on tietenkin kalliimpi kuin esim.


Vesi ohenteisilla maaleilla päällemaalaus suositus aikaisintaan seuraavana päivänä. Porvoo, Mäntsälä, Pornainen, Pukkila ja Myrskylä. Sipoo, Tuusula, Järvenpää ja Kerava. Vesiohenteinen peltikattomaali sinkityille peltikatoille ja aiemmin maalipinnoitetuille ohutlevypinnoille Valmistajan tuoteseloste. Näytetään kaikki tulosta.


Lajittelu: ostetuin ensin, Lajittelu: arvostetuin ensin, Lajittelu: uusin ensin, Lajittelu: halvin ensin, Lajittelu: kallein ensin.

Soveltuu metalli- ja puupinnoille. Juuri maalasin roskatelineen Futura maalilla. Tarkoitukseeni paras tulos syntyi pienellä superlontelalla.


Kylmässä autotallissa jäi ilmakuplat puhkeamatta, mutta pannuhuoneessa alkoi jo onnistua. Vaati kyllä soiton Teknoksen neuvontaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit