Mansetti kynttilä

Vuodet ovat opettaneet, että sekä parisuhdetta että kynttilää tulee helliä ja hoitaa. Olen koonnut yhteen muutamia vinkkejä kynttilän hoitamiseen ja poltto-ohjeisiin liittyen: - jos kynttilä valuttaa, tarkista ensin, että kynttilä ei ole vetoisassa . Muista, että palavaa kynttilää ei saa jättää valvomatta. Saat tehtyä vaikuttavia kattauksia kynttilämanseteilla. Mansetti sopii saman sarjan kynttilä kattokruunuun.


Löytyy myös eri värisenä ja neliönmuotoisena. Kauniisti koristeltu mansetti kynttilälle. Viidestä kohdasta reunaa on ripustettu metallirenkaalla kaunis helmiriipus ja siitä vielä hiutaleen mallinen akryyliriipus.


Koristaa kokonaisuudessaan kauniisti kynttiläasetelmaa. Materiaali kirkas akryyli. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman verkossa. Ilmainen toimitus yli tilauksiin. Uutta: Lasiset kynttilä - Mansetit.


Kynttilän mansetti , Kastehelmi. Koska lasisia kynttilämansetteja kyseltiin kovasti, päätimme että meiltä niitä saa. Nyt ne ovat saapuneet ja niitä on sekä myymälöissä että verkkokaupassa.


Tarjolla on neljä erilaista mallia . Estää jalan nokeentumisen. Helpottaa kynttilän irrotamista. Myydään pyyhe, kynttilä , mansetti ja servetti lahjasetti.


Johon kuuluu kpl käsipyyhe puolipelllava, 2-kpl kynttilöitä , mansetit ja servetti pkt. Tuotteet valmistetaan pieninä sarjoina ja ne koristellaan käsityönä. Eri vuodenaikaan sopivia kynttilä mansettja kaiken kokoisille kynttilöille. Myös teema mansetit olisivat loistavia esim:häihin,halloween juhliin,ristiäisiin yms.


Studion taiteilija on Anu Pentik. Venetsia-lyhdyt), geelikyntti- lät ja kelluvat kynttilät , tuikut ja lämpökynttilät. Muoviset mansetit voivat sytyttää ison tulipalon.


Monet koristekynttilät on tarkoitettu paremminkin koristeiksi kuin poltettavaksi. Kun koristekynttilä palaa, sen painopiste saattaa muuttua. Jos kynttilä on kiikkerä, sille kannattaa valita tarpeeksi iso palamaton alusta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit