Korujen teko blogi

Lue blogipostauksia aiheesta korujen teko. Huomasin vasta nyt että blogin 10-vuotissynttärit olivat viime kuussa, juhlapäivä meni vahingossa ohi. Ihan ensimmäisen kirjoituksen julkaisin täällä 6. Lasihelmiä sinisen sävyissä.


Love Knots Light and Dark.

Korvakorut hopealangasta, patinalla tai ilman. Laitan tähän vielä pienen ohjeistuksen ihan tavanomaisten korvakorujen tekoon. Tarvitset siihen: -Korupiikkejä. Pääset kokeilemaan, miten metallilangan taivutus sujuu, miten renkaita käsitellään ja erilaisten helmien avulla voit tehdä vaikka minkänäköisiä koruja.


Loppuun voisin vielä vinkata . Make Beach Stone Necklaces – Gift Idea for Guys and Gals. Erilaisia tekniikoita on paljon, mutta monet oppii nopeasti pienellä harjoittelulla, Seppä sanoo. Oppia, neuvoja ja ideoita löytyy runsaasti muun muassa sta, käsityölehdistä, kirjoista, blogeista ja korukursseilta.

Korujen valmistaminen on useimmiten melko nopeaa. Vaikka arki olisi kiireistä ja tuntuu . Ellikin korublogi on harrastusblogi, jonka pääosassa ovat itsetehdyt korut. Sivuilla on runsaasti helppoja ohjeita aloittelijalle ja edistyneemmälle. Tässä ohjeet, kuinka teet itsellesi voimakorun.


Eli korun , joka antaa voimaa ja energiaa tai haluttua fiilistä eri tilanteissa. Tähän osastoon kokoamme kaikki korujen työohjeet ja koruideat. Työohjeita ei tarvitse tilata. Emme toimita ohjeita tulosteina. Voit tarvittaessa itse tulostaa ohjeen suoraan kaupasta.


Katso emalikorujen ohjeet täältä. Ohjeiden kaupallinen käyttö on kielletty. Plataani Oy omistaa kaikki . Tässä blogissa tullaan kertomaan helppojen korujen teosta ja siitä millaisia työvälineitä ja materiaaleja hopeakorujen teossa käytetään.


Kaikki työkalut ja materiaalit joita tulevissa blogimerkinnöissä tullaan käyttämään löytyvät Hopealanka. Ohjeita saa käyttää opetustarkoitukseen.

Ohjemateriaalia ei saa muokata. Kaupallinen käyttö kielletty. Selaa ohjeita: Uusimmat ohjeet. Valoperhonen TYÖOHJE (pdf)! Kumihimo ohje - nauhasta spiraali.


Koru on helppo tehdä, sopii myös aloittelijoille. Lähetämme PDF-muodossa ilmaiseksi. Tein 6- ja 10-vuotiaille veljenpojilleni joululahjaksi rannekorut sinisestä nahkanauhasta. Kävi kuitenkin ilmi, että korujen lukot olivat turhan hankalat, joten päädyin joulun jälkeen tekemään korut kokonaan uusiksi. Ajatus nahkanauhan haaskaamisesta harmitti, mutta onneksi puretuista rannekoruista jäi . Osallistuin alkuviikosta kultaseppä Tuukka Ahosen vetämään hopeakorutyöpajaan.


Oletko kokeillut vielä korvakorujen askartelua? Jos korujen teko on käynyt mielessä, muttet ole vielä tohtinut yrittää, nappaa tästä vinkit talteen ja vietä hauska askarteluhetki tai aloita kokonaan uusi harrastus! Omien korvakorujen askartelu on super-in! Nyt on innostus taas iskenyt koruntekoon oikein toden teolla :-)! Tuntuu, että olen saanut ihan uuden otteen tähän harrastukseen ja korutkin on jokseenkin erinäköisiä kuin aiemmin.


Olen aina tykännyt itselleni enemmän pronssista kuin hopeasta niinpä olen alkanut käyttämään tekemissäni koruissa. Tämän blogikirjoituksen tarkoituksena ei kuitenkaan ole kalastella onnitteluja, vaan puhua vähän symboliikasta ja korujeni merkityksistä otsikkoon liittyvän pienen aasinsillan kautta. Tervetuloa siis kaikki, tutustumaan koruntekoon ja miksei myös tekemään ostoksia!


Korunhan voi aina nähdä vain. Teen koruja vanhoista Arabian ja rikkinäisistä astioista. Tuotto menee Maailman mittainen ry:n toiminnan. Herkullisen vaaleanpunaisia karkkeja miniatyyrikoossa - karkkikoruja!


Syöpä teki Sanna Leinosesta korutaiteilijan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit