Kaasujousen vaihto

Sattui tielle kaasujousi joka on kiinni niissä palloissaan. Mitään purkamishommaa ei jousen kuppipäässä ole niinkuin olen tottunut. Ainoastaan kuula on kiinni pellissä jollakin kierrejutulla. Kuinka nuo kaasujouset otetaan irti? Kokeilin varovasti tyrkkäämällä, mutten uskaltanut kovempaa.


Toimistojakkaran kaasujousi 12. Homma on todella helppo ja nopea tehdä. Ainoat työkalut ovat pönkä jolla takaluukku pysyy auki ja kärkipihdit :) 1) Avaa kontin luukku aivan ylimpään asentoonsa ja laita pönkä paikalleen s. C-farkun kontin luukun vaihto 15. C- Takaluukku nousee hitaasti ylös (Break) 25.


Lisää tuloksia kohteesta citroen-foorumi. Pitäis irroittaa tuommoisesta viisi vuotta vanhasta tietokonetuolista kaasujousi siitä istuinosasta. Keskustelualueet › Yleistä keskustelua Välimuistissa Samankaltaisia 13.


Mitään ohjeita siitä miten tuo tapahtuu ei enää. Auttaisiko joku kädetöntä. Jo monen kuhmun kärsineenä menin varaosaliikkeeseen ja ostin uuden kaasujouset. Takaluukun kaasujouset on sökönä, luukku ei pysy ylhäällä. Nyt on vain pieni ongelma.


En osaa vaihtaa niitä, Verhoilut osasin kyllä poistaa mutta sen jälkeen meni peukalo keskeltä kämmentä . En haulla löytänyt ohjeita ko. Liekö niin helppo homma vai etsinkö väärillä sanoilla? Kyseessä CS koppanen tonttu. Onko jotain huomioitavaa, muuta kuin tolkuttoman painava luukku, joka voi teilata alas tullessaan. Femma Sitikka Ksara Pikasso -02.


Etupallo on alaspäin (reikä ylös) , joten takapallon pitää olla pallopuoli ulospäin. Ainakin Bilteman kaasujousissa oli joku rautalangasta väännetty lisäklipsu joka piti poistaa ennen asennusta, ja takaisinkin sitä oli mahdoton laittaa asennuksen jälkeen. Toistetaan kaasujousen vaihto toiselle puolelle. Ja remontit sen kun jatkuu.


Vtakaluukun kaasujousien vaihto. Lainaus käyttäjältä: AtAi Volvolandia. Kaveri tukemaan takaluukkua. Työkalut: -Talttapää ruuvimeisseli -TTorx-meisseli.


Operaatio: Otat muovisuojat sisävalopaneelista, noin 10cm reunoista pyöreät luukut, . Saranakulmaa peittävä pitkänpuoleinen sisäverhoilumuovi kammetaan irti katonrajasta, muovikiinnikkeistään, siitä päästään käsiksi kaasujousiin. Ai niin olihan siinä yksi torx-kantainen peltiruuvikin. Takaluukku tuetaan lankunpätkällä aukiasentoon ja väännetään kaasujousi irti paikaltaan ja uusi tilalle. YKsityskohtainen opasvideo Tee-se-itse auton korjaukseen. Opi asiantuntijaksi Autodocin avulla.


Note: It is prohibited to repair or change the gas spring. If your chair needs service, please contact Martela. Mikäli tuolisi kaipaa huoltoa, ota yhteys.


Kaasujousen korjaaminen tai vaihtaminen on kielletty.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit