Jääkiekkokypärä prisma

Kevyt, hyvin suojaava kypärä, jossa hyvin iskuja vaimentavat Triple Density-sisäpehmusteet. Helppo koonsäätö ilman työkaluja. Kaikkien harrastajien kypärä- ja ristikkoyhdistelmä. Monikerrospehmuste lisää turvallisuutta.


Kevyt ja suojaava kypärä harrastajalle.

Dual-density foam vaimentaa tehokkaasti iskuja. Kypärässä Dual Density -pehmusteet sekä kapea ja virtaviivainen ulkonäkö. Floating Pro Ear -korvasuojat ja Quick Tool -koonsäätö. Kypärässä dual density-pehmusteet sekä kapea ja virtaviivainen ulkonäkö.


Osta tuotteet Prisma verkkokaupasta. Tästä Reebok 5K kypärästä löytyvät lähes kaikki samat ominaisuudet kuin Reebok 7K kypärästä. Suurin ero kypäröiden välillä on hieman erilaiset sisäpehmusteet ja edullisempi hinta.

Tämä kypärä soveltuu sekä hieman varttuneemmalle harrastepelaajalle että aktiivisesti jääkiekkoa pelaavalle juniorille. Visiirin optisesti erinomainen muoto takaa parhaan mahdollisen näkökentän, kirkas. XXL:n laajasta valikoimasta löydät jääkiekkokypärät niin harrastajille kuin aktiivipelaajille. Katso kaikki mallit ja löydä omasi!


Laaja valikoima eri hintaisia jääkiekkokypäriä ja luistelukypäriä netistä! Bauerin ja lasten jääkiekkokypäriä ! Jääkiekkovarusteet ja Jääkiekkovaatteet netistä edullisesti. Verkkokauppamme isosta valikoimasta löydät etsimäsi – aina yleisimmistä suojista, kuten jääkiekkokypärästä ja jääkiekkohanskoista kaulasuojaan, hammassuojaan ja alasuojaan. Myymme jokaisen uuden kauden alla isoimpien merkkien uusimpia suojia. Löydät siis verkkokauppamme jääkiekkosuojien valikoimasta . Valikoima sisältää muun muassa jääkiekkoluistimet, mailat, jääkiekkokypärät , hanskat, hartiasuojat, kyynärsuojat, polvisuojat, jääkiekkohousut ja jääkiekkolaukut isoilta laatumerkeiltä, kuten Bauer, CCM ja Reebok.


Meillä on myös tarvikkeet, kuten kiekot, luistinsuojat, olkaimet, sukkaliivit, ristikot ja leukasuojat – löydät siis . Löydä Bauer Re-Akt jääkiekkokypärä parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Kypärä, hanskat, maila ja erilaiset suojat kuuluvat jääkiekkoilijan perusvarusteisiin.


Oikeankokoiset varusteet suojaavat kunnolla.

Lasten jääkiekkokypärä prisma.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit