Cascol polyuretaaniliima 1809

Sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettu 1- komponenttinen kosteuskovettuva puuliima, jolla voidaan liimata puuta myös muita materiaaleja vasten. POLYURETAANILIIMA CASCOL. Kuivumisprosessissa vapautuu hiilidioksidia, joka saa liiman vaahtoamaan. Korkea puristuspaine on erittäin tärkeä.


Tekee lähes huomaamattoman liitoksen.

Käyttötarkoitus sanallisesti ilmoitettuna 1- komponenttinen polyuretaaniliima 1. Valmistajan, maahantuojan tai muun toiminnanharjoittajan tunnistustiedot Valmistaja, maahantuoja tai muu toiminnanharjoittaja AKZO NOBEL . Muistaakseni sitä saa paikalliselta toimittajalta alle kympillä 750ml pullon. Uretaanin kanssa varsinkin laminoidessa kannattaa olla tarkkana, koska uretaani puskee ohuen viilun läpi todella helposti. Purkki maksaa luokkaa 9€ ja taitaa olla 300ml kooltaan,mutta tuota menee todella vähän,kun turpoaa reilusti. Vihreä korkki ompi pullossa.


Tunnetuimpia polyuretaaniliimoja.

Kuivuminen nopeutuu kun liimapinnan kostuttaa vedellä. Sumutinpullo on tähän tarkoitukseen hyvä. Liima on erittäin tahraavaa ja hankalaa puhdistaa. Kuivuttuaan purseet on helppo leikata pois. Uretaanilla, ihan pillivaahdolla siis, laitoin harkko seinälle styroksilevyjä.


Laajenee kyllä, että ihan tiukkaa . Polyuretaaniliiman tuoteseloste. Syanoakrylaatit (Pikaliimat). Jos ainetta on nielty, hakeuduttava heti lääkärin hoitoon.


OHJEET TULIPALON VARALTA. Käytetään jauhe-, vaahto- tai CO- sammutusta. Pienet määrät voidaan myös . Taitaa sittenkin kannattaa hioa liimapuolelta maali pois ja liimata kosteudenkestävällä puusepänliimalla. Elämässä kaikkein vaikeinta lie se kun hyvin tehty kaiken aikasi vie.


Tuon tyypin liimat yleensä hyviä, kestää esim. Liiman erityispiirteenä on sen soveltuminen liimauksiin,joissa Iiimataan puuta metallejaja joitain muoveja vasten.

Tällä liimalla liimasimme Kisenin rakennekaaret. Tollanen purkki alkaa olemaan tyhjä :) Edit. Casco polyuretaaniliima , sitä saa ainakin useimmista K-raudoista. Oranssi 750ml muovipurkki.


Cascolla taitaa olla monta eri liimaa oranssisissa 750ml-purkeissa. Korjatkaa, jos olen väärässä, mutta käsittääkseni tämä Cascon .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit