Betoninaula

Pakkauksen nettopaino, kg. Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys ,leveys,korkeus), 12. Soveltuu kevytsoraharkolle, Ei. Betoninaula CONFIX 75XRST A2.


Ruostumaton teräsnaula: Nopeisiin kiinnityksiin kovissa rakennusmateriaaleissa.

Vasaralla teräsbetoniin lyötävä naula koostuu yhdestä esilaajennetusta ja karkaistusta teräskappaleesta. Kannan halkaisija on 1mm, vapaareiän halkaisija mm. Kiinnike on helppo ja nopea asentaa.


Porataan reikä suoraan kiinnitettävän aineen läpi ja lyödään kiinnike reikään. Kokometallisen rakenteen johdosta kiinnike sopii myös palonkestävyyttä vaativiin . BETONINAULA 5X100MM (60MM) 100KPL KUUMASINKITTY37. Mies välittää että ei voi, jauhaa jostain iskuporakoneesta ja tulpista.


Mä taas en jaksa odottaa maailmantappiin asti että saan noi taulut seinälle.

Big-1ja betoninaula betonialustalle. Kun kiinnitysalustana on paikalla valettu betoni, varmistetaan kiinnityskapasiteetti vetokokein tai käytetään Big-3kiinnikettä. HH Tuonti tarjoaa laadukkaat koneet ja tarvikkeet kiinnittämiseen ja rakentamiseen. Naulan koko on ,7xmm. Karkaistu betoninaula betoniin ja kalkkihiekkatiileen.


Jaa: AddThis Sharing Buttons. Tekniset tiedot: Paksuus. Panoskäyttöiset naulat ja kiinnikkeet erilaisten pohjamateriaalien kiinnittämiseen - yleisiistä puumateriaaleista vakiolujuiseen betoniin. Suoraan sidottu betoninaula.


Valitse oikean mittainen betoninaula lisäämällä kiin nitettävän materiaalin paksuuteen 810mm. Riittävä kiinni tys tapahtuu, kun naula uppoaa alustaan n. Mikäli betoninaula on liian pitkä, naulain joko ei jaksa lyödä sitä pohjaan saakka ja kanta jää liian ylös tai naula ” korkkaa” . Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Poraruuvi 5xAkuusiokanta (teräsranka). Jousipidin 8mm kuusiokulma.


ANKKUROINTINAULA 40X1mm.

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja palveluita aiheesta betoninaula. Toimitamme kiinnitysratkaisuja, pienkoneita, työkaluja ja tarvikkeita. Metalliankkurit - Spike kiinnikkeet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit