Vesikourun kuppi

Pakkauksen nettopaino, 1kg. Käyttövalmiin tuotteen mitat, 4x 1mm. Heti saatavilla myymälässä Tarkista saatavuus myymälästä Poistunut valikoimasta . Sopii ulkonäöllisesti yhteen myös Lakan laattojen ja pihakivien kanssa. Lakka- vesikourun kupin päätyponttaus.


Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun › Siirry tuotevertailuun (0).

Suurenmoista rautakauppaa vu. Vesikourun ulkoleveys on 1mm, . Lakka tarjoaa laadukkaat pihakivituotteet pihaunelmien. Vesien ohjaaminen on talon rakenteiden kannalta välttämätöntä,.


HB:n maahan asennettava betonisen vesikourun- ja kupin avulla voidaan sadevesijärjestelmistä valunut vesi johdattaa kauemmas talon reunasta. Koko: 3x 3x 1mm. Paras korkeimman luokan pihakivi tällaisella hinnalla ainoastaan Interbauenista!


Sadevesien poisjohtamiseen käytettävän vesikourun jatkoksi.

Sopii värin ja muodon puolesta yhteen laattojen ja pihakivien kanssa. Betoniset vesikourut ja kourulaatat on tarkoitettu pintavesien johtamiseen. Vesien valumaa ohjaillaan päällysteiden kallistuksilla ja kouruilla. Jos kourujen yli kulkee ajoneuvoliikennettä on hyvä . Kourulaatta on näppärä tuote pintavesien ohjaamiseen. Sen yli on helppo liikkua autolla, pyörällä, pyörätuolilla, lastenrattailla ja kävellen.


Väri: Harmaa Mitat (mm): pit. Kun on tarpeen kuljettaa vesiä maan päällä hallitusti pitempiä matkoja niin erilaiset kourut ja kourulaatat tai pihakivistä ladotut koururakenteet ovat toimiva. Tuotetiedot: Korkeus: 100. This Pin was discovered by Pihakivi. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Byggmax - osta laadukkaita rakennustuotteita järkevään hintaan kategoriasta Sadevesikourut ja tarvikkeet. Kaapelikourut, vesikourut. Hinnat ovat verottomia nettohintoja ellei toisin mainita.


VESIKOURUN KUPPI 300X300X1MM. Lisätiedot ja pakkauskoot Sulje lisätiedot. Kaipaako pihasi jotain uutta.

Haaveena uusi pihakiveys, kiviterassi tai jopa uudet istutusaltaat? Saat toteutettua tyylikkään lopputuloksen Lakka Pihakivien avulla. Laajasta valikoimasta löydät useita eri vaihtoehtoja piharakentamiseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit