Siporex harkot virosta

Alamme rakentamaan ensi keväänä omakotitaloa. Aikomuksena on ollut rakentaa Siporex harkoista ,mutta arkkitehtimme esitti vaihtoehdoksi vastaavanlaisen. Rungon hinta taitaa olla prosentin luokkaa pelkkien harkkojen osalta, niin miksi rahtaamaan jostain Virosta sekunda harkkoja.


Suomessakin tehdään täysin priimaa kevytsoraharkkoa, joka on aivan yhtä hyvä materiaali. Kuljetuskustannukset olemattomat ja rahat kiertoon Suomessa. Pohjois-Euroopan suurin kevytbetonituotteiden valmistaja AEROC vaihtoi nimensä baurociksi.

Harkkoja käytetään kantavissa ja ei-kantavissa väli- ja ulkoseinärakenteissa. Ne soveltuvat kaikentyyppiseen rakentamiseen pientaloista teollisuusrakennuksiin. Harkot , tiilet, laastit, teräkset, eristeet.


Viro (€), Alennus , Kauppa ellei Bauhof tai Ehituse ABC. Finnfoam FL-3puolipontattu 50mm 7. Jämerä-kivitalojen liiketoiminnasta nykyisin vastaava virolainen Aeroc Group kuitenkin vakuuttaa, että Ikaalisten tehtaan lopetus ei vaikuta Jämerän toimituksiin, vaan yhtiö päinvastoin. Kyseiseltä virolaistehtaalta ostettuna sai koko siporex talon asennettuna siihen hintaan kuin suomessa jämerän harkot. Tarjouksia odotellessa juttelin pitkään yhden kanssarakentajan kanssa ja hän sai minut kiinnostumaan siporex harkoista rakennusmateriaalina.


Toki olin kyseisiin harkkoihin jo.

No, nyt siis odotellaan tarjousta sekä Rock-kivitaloilta vesikattovalmiista toimituksesta sekä harkoista aerocin tehtaalta Virosta. Ne on myytävä ensin pois. Kerromme myöhemmin, mitä aiomme . Osasto: Muurari, Muuraus. Omakotitalon 10x12m (neljä kulmaa) runkomuuraus 200x200x6kevytsoraharkoista, muurattavia seinäala 185m2.


Lisäksi eriteltynä ontelolaattojen asennus, raudoitus ja valu alapohjaan sekä kattotuolien asennus. Mahdollisuus tarjota erikseen myös . Uusi jäsen (mainepistettä). Ryhmä: Jäsenet Viestit: Vierailut: 0. Tuotannon ylijäämäharkoista ja.


Siporex - harkoista ja elementeistä valmistetaan muun muassa paloseiniä ja - muureja. Tehtaan lopettamista edeltävänä vuonna Siporexista valmistettujen Jämerä- kivitalojen valmistus ja myynti siirtyi virolaiselle Aerocille, jolla on kevytbetonitehdas Virossa. Liuskekiviä, Ruukut, kivet ja koristeet, Piha ja puutarha, Karkkila, Tori. Osta, myy tai vuokraa käytetyt hallit ja katokset edullisesti. Rakennustarvikkeet ja työkalut.


Nettikoneesta löydät ilmoitusta kohteesta hallit ja katokset. AEROC-MATERIAALI ON AINUTLAATUISTA AEROC tuotemerkkiä kantavat kevytbetonituotteet valmistetaan tehtailla Virossa Kundan ja Latviassa Rigan lähistöllä. Keveimmistä AEROC EcoTerm harkoista voidaan rakentaa yksinkertainen hyvin lämpöeristetty ulkoseinä lisäeristystä käyttämättä.

Roclite-kevytbetoniharkkoja valmistetaan Viron Ahtmessa, alueella, jossa betonituotteiden valmistuksella on pitkät perinteet. Kiviseiniin käytettäviä harkkoja on saatavilla kahta eri tyyppiä: muurattavia hark- koja sekä valuharkkoja. Yleisimmin käytetyt muurattavat harkot ovat siporex - harkot sekä leca- harkot. Valuharkoissa materiaalina on pääasiassa betoni ja hark- kojen malli on pääsääntöisesti sama kaikilla harkkoja.


Siporexiin taidetaan lisätä jonkin verran hiekkaa pinoksi ettei ensimmäinen tuulenpuuska levitä rakennustyömaalla lojuvia harkkoja ympäri koko pitäjää. Ennen tämänkertaista kuplaa myös Suomessa tehtiin todella laadukkaita paikallaan valettuja teräsbetonirunkoisia taloja ja ensimmäiset virolaiset. Harkon paksuutta kasvattamalla talo saadaan toimimaan myös matalaenergiatalona. Standardiharkkona se on tällä hetkellä mahdollista 5millimetriin asti.


Yritys tekee siporex -tuotteita ja niistä . Välimuistissa Samankaltaisia uretan harkkoja. Liukukiskoin lukittava ovi, jossa .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit