Raakasuklaa puhdistamo

Suomessa käsityönä valmistettu raakasuklaa. Valmistettu maailman parhaista raaka-aineista. Maailman laadukkain alkuperäkaakao Ecuadorista. Kahdeksan herkullista makua!


Ilmainen toimitus yli € tilauksille, sekä 1päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Ainesosat: Luomu kaakaomassa, luomu kaakaovoi, luomu raakaruokosokeri, luomu auringonkukkalesitiini, luomu appelsiiniöljy. Yleensä ongelmana on ollut se, että raakasuklaata on saanut metsästää hetken, jolloin yleensä olen valinnut jotain mikä on ollut helpommin saatavilla. Mitä suklaapakkaus sisältää loppujenlopuksi?


Erityisen paljon kehuja raadilta saivat raakasuklaat, joissa oli appelsiinin makua. Appelsiinilla maustettu raakasuklaa keräsi kehuja. Suklaamme sisältää kaakaota, mutta on maitosuklaamainen maultaan. Luonnollinen mintunmaku viimeistelee .

Maidoton, gluteiiniton ja makeutettu raakasuokosokerilla. Herkku jota voit syödä hyvällä omalla tunnolla. Terveellinen ja herkullinen välipala! Suklaa valmistetaan harvinaisimmasta Ecuadorilaisesta Criollo - kaakaosta, vielä . Suklaa on kaakaopitoisuudeltaan , mutta maistuu silti heillekin, ketkä eivät normaalisti pidä tummemmasta suklaasta, raakasuklaasta puhumattakaan! Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon eikä se täytä top 1-listan kriteerejä.


Tämä samettinen suklaa on valmistettu harvinaisimmasta Criollo-kaakaopavusta ja sen kallisarvoisest. Luomusuklaa valmistetaan ecuadorilaisesta Criollo ûkaakaopavuista hellävaraises. Kaakaopitoisuus vähintään.


Herkullista tummaa raakasuklaata ! Tämä hieno tumma raakasuklaa on valmistettu huippulaatuisista Arriba Nacional. Aikani kuluksi tein täällä Hangossa mun kuuluisaa raakasuklaata , mistä kukaan ei ole vielä ollut tykkäämättä. Ihania suklaa hetkiä :) pkt ( 150gr ) . Raakasuklaa tappaa hyvin makean nälän ja siitä imeytyy mm.


Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt. Nothing Found Sorry, the post you are looking for is not available.

Maybe you want to perform a search? For best search , mind the following suggestions: Always double check your spelling. Try similar keywords, for example: tablet instead of laptop.


Hyvän laadun huomaa heti suussa, suklaan maussa ja koostumuksessa. Laadukkaat kaakaotuotteet on valmistettu mahdollisimman hellävaraisin menetelmin, jolloin kasvien ravinteet eivät katoa tuotantoprosessissa. Yhtäkään ainesosaa ei ole valmistuksessa kuumennettu, joten kaikki arvokkaat ravinteet ovat säilyneet koskemattomina.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit