Kuntosalin lattiapäällyste

Suojaa lattiasi kumimatoilla, sopii koti- kuin kuntosalikäyttöön. Paljon eri väri vaihtoehtoja ja paksuuksia. Regupol Everroll on helposti asennettava lattiaratkaisu esimerkiksi kuntosaleille , jäähallien käytävä- ja pukuhuonetiloihin, suksivuokraamoihin, teknisen työn tiloihin tai varastotiloihin.


Laadukkaat lattiat liikuntaan. Tyypillisiä käyttöalueita ovat erilaiset liikuntatilat sekä alueet, joilla lattiapäällysteen tulee olla ääntävaimentava ja liukastumisen estävä. Epiflex- kumimaton tyypillisiä käyttöalueita ovat kuntosalit , joihin halutaan hyvin pitävä ja ääntävaimentava lattiapäällyste.


Kumimatto (palamatto) Omasali. Musta, kuminen palamatto joka sopii erittäin hyvin kuntosaleille sekä kotiin. Matto on pitävä sekä kestävä.


Everroll 8mm Classic Berlin varastosaldo täydentyi, kun tänään saapui useampi lava lisää. Kyseessä siis kuntosalien suosima kumimatto. Pavigym kuntosalilattiat. Lattiamateriaaleja löytyy joka lähtöön ja väriyhdistelmiä ja lattiakuviointeja voidaan räätälöidä asiakkaiden tarpeisiin sopiviksi. Tarvitsetko ryhmäliikuntatilaasi lattian, jossa on juuri sopiva kovuus ja pito tai voimannostoalueelle . Se oli hieman riskialtis luistamaan kengän alla, eikä se vaimentanut juuri ollenkaan painojen kolahteluja betonilattiaan.


Jo jonkin aikaa sitten päätin, että eihän se ole kuntosali eikä mikään, missä ei kunnon kuntosalimattoa lattiassa ole. Vertailun jälkeen päädyin tilaamaan mattorullan Very Black Storesta, . Erinomainen kumimatto tiloihin, joissa tarvitaan kulutuksenkestoa, liukkauden estoa, äänen eristystä ja miellyttävää jalkatuntumaa. Everroll Classic kumimatto on oikea valinta esimerkiksi kuntosalin lattiaksi, pukuhuone- ja käytävä- tai varastotiloihin. Myydään neliömetreittäin (maton leveys m, paksuus mm). Wrange Sport - lattiapäällyste on ihanteellinen alusta kuntolaitteille ja harjoituspainoille niin kuntosalilla kuin kotonakin.


Maton paksuus on mm, joten se suojaa lattiaa hyvin. Isoissa asennuksissa suositellaan maton teippaamista tai liimaamista alustaansa. Valittaessa lattiapäällystettä urheilutiloihin, on tärkeää jo suunnitteluvaiheessa valita oikea päällyste käyttötarkoituksen mukaan. LLSP:n kattavasta valikoimasta löytyy johtavien valmistajien lattiaratkaisut kaikkiin urheilutiloihin.


Valikoimistamme löytyy varmasti sopiva. Regupol Everroll on pitävä ja kimmoisa kumipäällyste kuntosaleille , jäähallien pukuhuone- ja käytävätiloihin, suksivuokraamoihin tai vai… Lue lisää . D-Max ja Triple Action Protecsol tekevät tuotteistamme vain vähän hoitoa vaativia ja pitkäikäisiä. Millaista lattia rakennetta suosittelette kotikuntosalin lattiaksi?


Tämänhetkinen lattia on betonilattia. Ajatuksena on ollut että lattia vaimentaisi lattiaan kohdistuvia kolahduksia ja näin vähentäisi naapureihin meluhaittoja. Ja onko teillä antaa joitain linkkejä mistä ko. Muista käyttää alusmattoa kuntolaitteiden alla. Takaisin kuntoiluosaston vinkkeihin ja neuvoihin.


Kuntolaitteet jo itsessään ovat melko raskaita välineitä. Kun tähän lasketaan päälle kuntoilijan paino, aiheuttavat nämä yhdessä kovan rasituksen alustalle. Regupol Classic -kumimatto on ihanteellinen alusta kuntolaitteille ja harjoituspainoille niin kuntosalilla kuin kotonakin.


Jämäkän kumimaton paksuus on mm, joten se suojaa lattiaa hyvin. Siksi sen asentaminen on erittäin yksinkertaista. Kuminen lyöntileka Porakaivomansetti VENETARVIKKEET KONEKANTA K-K VIDEO. Meiltä laadukkaat Wrange ja Bodysolid kuntosalilaitteet!


Kuntosalin varusteluun vaikuttavat sekä käytössä olevat neliöt että harjoittelun tavoitteet. Salin lattiapäällyste on normaalia kumimattoa. Sali on tehty pääsääntöisesti perustreenaajille jotka tietävät mitä tekevät.


Hc-treenaajilta tai voimannostajilta loppuu painot kesken.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit