Betoni pyyhe

Pyyhkeitä , pitsiliinoja ja betonia :) Hurahdin minäkin kokeilemaan betoniruukkujen tekoa vanhoista pyyhkeistä ja pitsiliinoista :) Herkutellaan myöhemmin lopputuloksilla, tässä ohje betoniruukkujen tekoon: Kävin rautakaupasta hakemassa pari säkkiä S30:ä, kun ei ollut mitään tietoa sen riittävyydestä ja . Sekoitin betonista löysää velliä. Mitään oikeaa suhdetta en sekoitukseen osaa sanoa. Sitten upotin ensimmäisen pyyhkeen velliin.


Pitiköhän sen pyyhkeen sittenkin olla märkä?

Omasta mielestäni jotenkin epäloogisesti pyyhe pitää ensin kastella, että se imisi betonia sisäänsä. Sen jälkeen puristele ylimääräiset nesteet pois ja aseta betoninen pyyhe kuivumaan ylösalaisin olevan ruukun päälle. Siitä valat helposti ja halvalla reilun ruukkusarjan pihakukille. Katso ohjeet ja vala kauniit ruukut itse! Tallin puolelta kävin hakemassa pari vanhaa pyyhettä jotka saivat betonikylvyn.


Rautakangen nokassa nämä rättipäät sitten pelottelivat ihmisiä pari päivää. Pelkäsin, että niistä tulee lerppanoita, mut ihan kankeita ne on. Työvälineet ovat yksinkertaisia, ja.

Käytä aina betonimassan teossa ja käsittelyssä käsineitä, koska märkä betoni syövyttää ihoa. Huuhtele iholle joutunut märkä betoni. Näin upeat lyhdyt syntyvät vanhoista pyyhkeistä. Ne kastellaan betoniin ja . Netti pursuilee ihania kuvia betonista tehdyistä ruukuista, kynttilänjaloista ja esineistä. Kaikissa niissä on rouheaa karismaa.


Niinpä minäkin päätin ryhtyä betonointihommiin ystäväni Saija Flinkkilän kanssa. Ensin keräilimme kaikenlaisia purkkeja muoteiksi: maito-, viili- , Pringles- ja jugurttitölkkejä. Itsetehdyt kukkaruukku ja kynttilänjalka. Säänkestävät betonisäkit tarjoavat kauniin neutraalin alustan pihakukille.


Luonnonköysi ja juuttinauha. Laita sankko kepin päähän, aseta vanha pyyhe roikkumaan sankon päälle, valuta juoksevaa betonia päälle. Mietin hieman sekoitusvaiheessa, että eikös betonissa ollut hiekkaa mukana. Että onpa tosi sileää jauhetta. Kuivaneet työt olivat todella hienon värisiä ja sileitä, mutta lähtivät heti halkeilemaan.


Jännä juttu, kun eikö betoni oo tosi kestävää? Aiemmin olin jo nähnyt betoniin valettuja pitsiliinoja ja pyyhkeitä.

Halusin kokeilla samaa ja kaivelin arkistojeni kätköistä liinoja, jotka olen saanut kauan sitten, kun olin hurahtanut barbien vaatteiden suunnitteluun ja ompeluun. Liinoja on virkannut yhden ystäväni äiti ja jokin on näissä mennyt pieleen, kun . Ihmiset jukraviti siinä on PYYHE , johon on laitettu betonia ja vähän muotoiltu. Okei, toiselle paska voi olla toiselle kultaa. Ei hitossa sanoi: Kyllä on karmeen näkösiä.


Kuka haluaa jotain paskasia pyyhkeitä nurkkiinsa pystyyn . Katso vinkkejä ruoanlaittoon, arkarteluun, liikuntaan, puutarhanhoitoon ja moneen muuhun. Enpä arvannut millaisen valukuumeen tämä roihusuoja aiheuttaa. Roiskui rappi ja höntti huumori, kun akat ryhtyi valuhommiiin. Nämä kurssit oli ehdottomasti loppukesän huippuhetkiä.


Ole erityisen tarkkana reunoissa ja kulmissa, jotta väliin ei jää ilmaa. Betoniin valetut pyyhkeet roihusuojina. Kopistele muottia kun se on täynnä.


Tee ulkoruukut betonista – katso ohjeet! Opeta koira kuivaamaan itse itsensä. Levitä lattialle pyyhe , ja anna koiralle herkkupala kun koira menee pyyhkeen päälle.


Sadekelillä koirani suorastaan odottaa häntä heiluen että pääsee pyörimään pyyhkeen päälle. Myös pitsiliinat ja vanhat pyyhkeet saavat uuden elämän betonikuorrutuksella.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit