Bauhaus joulukuusi 2016

Välimuistissa Samankaltaisia 31. Erilaiset koristeet ja valot tuovat jouluun ja joulun odotukseen lämmintä, kodikasta tunnelmaa. Laajasta valikoimastamme löydät kauneimmat ja tyylikkäimmät koristevalot jouluun ja myös muihin juhliin ympäri vuoden. Meiltä myös kauniit tekokuuset isoina sekä pöytäkokoisina, . Ulkomaiset tuontipuut ovat usein huokeampia kuin kotimaiset.


Lyhimmät kuuset ovat 5-metrisiä.

Täältä löytyy myös valkoisia joulukuusia , mutta hinnat ovat hieman kalliimpia. Lisäksi löysin hyviä muovikuusi vaihtoehtoja myös näistä paikoista: Kärkkäinen, Verkkokauppa. Tokmanneihin ja marketteihin . HS:n vertailussa ilmeni, että edullisimman ja kalleimman keskihinnan välillä on euron ero. HS Digistä löydät Hesarin juttuarkiston helmet.


Tuo joulun alun varsinainen julistaja, ainakin meillä. Kotonani on iät ja ajat ollut joulukuusi , ja tietenkin aito. Kotimaisia metsäkuusia, Okakuusi ja Omorika-kuusi.

Joulupuuseuran puheenjohtaja Hanna Holma kertoo, että perjantain ja lauantain odotetaan olevan kiireisimmät päivät joulukuusen myynnissä. Joulukuusikauppa on käynnistynyt vilkkaasti. Herukan salen pihassa oli kyltti: Ole hyvä, ota joulukuusi jos tarvitset. Myyjä oli jo lopettanut työt puolen päivän aikaan. Vastaa Ilmoita asiaton viesti.


Miksi siitä noin paljon pitää maksaa? Oulussa saa joulukuusen halvimmillaan joulukuusen reilulla kymmenellä eurolla kaupasta. Tuo varastohomma on meillä aivan sama. Vaikka sitä muka kuinka siivoais niin se on aina sikinsokin eikä sieltä meinaa.


Myös tänä vuonna etsiessämme huomattavasti pienempää joulukuusta , kuin aikaisempina vuosina, löysimme juuri meille sopivan, ihanan tuuhean ja kauniin. En vielä tiedä miten se toteuu. Bauhausista sain 19€ hintaan ja nätti on.


Lainaus käyttäjältä: Vempula - 19. On todella tuuhea, symmetrinen ja neulaset ei tipu ennen loppiaista. Eilen kun poikkesin lähikaupassa, niin katselin, että . Sitä vastaan saa samansuuruisen lahjakortin, jonka voi käyttää myymälässä joulun jälkeen. Halosen mukaan niitä on tuotu jo .

Plantagenilla on kaikki elämääsi kasvien kanssa – kukkia, ruukkukasveja, kaikki mitä tarvitset viljelyyn itse, multaa, lannoitteita sekä puutarhakalusteita. Pikkuinen puutarhani toivottaa jouluiloa kaikille.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit