Autotallin ohjelmoitava kaukosäädin

Meillä on pienen taloyhtiön yhteisessä autotallissa Crawfordin ovi, jonka kaukosäätimet ovat nyt viime kuukausien aikana kaikki lakanneet toimimasta. Ilmeisesti joku kide tai vastaava on päättänyt siirtyä toiselle taajuudelle, ovi avautuu edelleen autoista missä on integroitu ovenavaus. Suosittelen kaikille jolilta on hajonnut tai hajoamassa oma autotallin oven kaukosäädin. Helppo ohjelmoida ja tukeva laite.


Etsiskelen kohtuuhintaista ohjelmoitavaa autotallin yleismallista kaukosäädintä.

Oliskohan kenelläkään ideaa mistä seemoisen voisi löytää ? Ajoneuvojen keskuslukitus järjestelmät 2. Soveltuu Thermox nosto-oven avaajaan. Autotallin oven kaukosäätimellä voit ohjata kahta eri avaajaa samanaikaisesti. Lukkotila napilla lähettimen voi ohjelmoida niin, että ennen avausta lukkonapin painallus vaaditaan. Seinäpainikkeen ja kaukosäätimen ohjelmointi.


Paina nosto-oven moottori-avaajassa ol- evaa CODE-painiketta ja pidä se painettuna.

Sähkökäyttöinen avausautomatiikka on varsin mukava lisävaruste. Avauslaitteessa oleva valo syttyy ja sammuu automaattisesti. Katso kaikki avaajamallit ja niiden lisävarusteet oviautomatiikkaesitteestä.


Heti varastosta (Tavarantoimittajan varasto). Toimitusaika 5-arkipäivää. PC- tietokoneen avulla ohjelmoitava kaukosäädin , joka täyttää kaikkien niiden toiveet , . Käsilähetin 8-kanavainen Nassau Uutta. Kaukosäädin , joka kestää eliniän. Sähköinen oviautomatiikka tuo mukavuutta elämääsi.


Pieni ja kätevä kaukosäädin sähkökäyttöisiä autotallin ovimoottoreita varten Somfylta. Hyvännäköinen kaukosäädin on laadukkaasti viimeistelty ja se sopii hyvin avainnippuun. Laitteessa on leveä metallirengas avainnipun kiinnittämiseksi. Tämä lyhyt käyttöohje on apuna ovikoneiston.


Somfy KeyGo io voidaan ohjelmoida. FIN) asetusten ohjelmoinnissa , ohjelmoinnin tekemisessä, ohjauksen.

Asetusten ohjelmointi ilman kaukosäädintä ovikoneiston luona. Irrota verkkopistoke (6). Paina impulssinäppäintä (1) , jolloin ovi alkaa liikkua avautumissuuntaan. Kun ovi on tarpeeksi auki (haluamassasi pääteasennossa ), päästä irti näppäimestä 1. Kiinnitä verkkopistoke takaisin paikoilleen. Onkos kenelläkään tuollaista samanlaista koneistoa kuin minulla eli moottorissa lukee Crawford Ultra?


Probleemina on etten osaa naittaa kaukosäädintä patterin vaihdon jälkeen eikä ohjeista selviä tuon taivaallista aiheesta. Crawfordin nettisivuillakin on ohjekuvat ja sanallinen ruotsiksi, muttei tuossakaan . Jotkut lisäosat, kuten kaukosäädin , valokennot, merkkilamput, merkkivalot, jne, parantavat oven hallintamahdollisuuksia ja nostavat koko systeemin turvallisuutta ja. Avaajat voidaan ohjelmoida käyttäen LCD- näyttöä.


Varusteet ja varaosat › Liftmaster vastaanotin 860EVO Välimuistissa Samankaltaisia 800 € - ‎varastossa Ajankohtaista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit