Volvo v60 uusi malli

Netissä on jo jonkun aikaa pyörinyt. Uusi muotoilu ulkoisesti ja sisäisesti ja samalla konseptilla soveltaa tyylin kaikkiin uusiin malleihin. Volvon huhut, konseptit ja uudet mallit 11.


Volvo on ilmoittanut tuovansa markkinoille S90- malliin pohjautuvan coupé-version vuosikymmenen lopulla. Tämä siis tehdään nyt siksi että uudet . Moista malliversiota , joka yhdistää .

Ne jakavat perusrakenteensa XC90:n kanssa, mutta akseliväli on lyhyempi. Näitä täydennetään uuden sukupolven 18-, 19- ja 20-tuumaisilla vanteilla R-Design-varustetasolla. Yksi näistä pehmeänpyöreistä malleista on mm. Audi A4:n ja BMW 3-sarjan kanssa kilpaileva S60.


Yhtiömme omassa käytössä olleet Volvo -henkilöautot ovat uuden veroisia ja hyvin varusteltuja. Bilia tuo koeajon luoksesi. Käytännössä Volvo tulee siis uusimaan kaikki mallinsa perusteellisesti parin vuoden sisällä.


Cross Country -autoilla on pitkät perinteet.

Tutustu Suomen kattavimpaan valikoimaan S–sarjan autoja. Volvo Son laadukas, luotettava ja kestävä. Menestysreseptin mausteet. Kapinallisesta klassikoksi. Auto aktiiviseen elämään.


Premium-tason ajoseikkailu. Classic Summum ja R-Design nyt myynnissä. Huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut ja uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. Tutustu saatavilla oleviin Volvo - malleihin : XC9 V9 S9 XC6 V, S6 S60 . Samoin vuosituhannen vaihteessa edellinen kattava uudistus lähti S80- mallista , jota sitten seurasivat uuden polven V- ja V70- mallit ja vielä pienemmät Volvot myöhemmin perässä. Volvo Von ruotsalaisen Volvo Personvagnar AB:n valmistama keskikokoluokan farmariauto.


Ruotsalaisvalmistaja on . Malli on läheistä sukua yhtiön S60- ja XC- malleille , ja käyttää niiden kanssa samaa pohjalevyä. Kuusi ja puoli senttiä korotusta alustaan, päälle muodikkaita muovikoristeita pyöränkaariin. IS tutustui uutuuteen Tukholmassa, ensimmäisten medioiden joukossa koko . Volvo on nykyään harvoilla automessuilla paikalla, mutta Euroopan mantereen näyttelyksi on valikoitunut Geneve. Eikä ruotsalaiset tule tänne tyhjin käsin, sillä ensiesiintymisensä sai täysin uusi Volvo XC60.


Itse ostaisin varmaankin D4:n jos Volisin hankkimassa, mutta siinä taitaa hinta pompsahtaa jonkin verran.

Doli tosiaan tuo uusi 2-litrainen ja sen kimpassa oli 8-lovinen aski. Keihäänkärkenä on tässä kohtaa ollut tuttu ja monen muunkin automallin keulalta löytyvä 6-litrainen turbodiesel, jonka pohjalle Volvo on rakentanut jo. Näitä tietoja käyttämällä itsesäätyvä i- ART-järjestelmä varmistaa, että moottoriin ruiskutetaan aina ihanteellinen määrä polttoainetta.


Pientä kasvojen kohotusta. Suunnittelutiimi on uuden Volvo S- mallin tapaan kohentanut V:n ilmettä korostamalla vaakalinjoja Saatavilla ovat samat alustavaihtoehdot .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit