Poravasara

Bosch GBH 2-poravasara 8W. Jos poraat paljon kiveä tai betonia, sinun kannattaa hankkia poravasara , sillä se on tehokkaampi kuin iskuporakone. Useimmat poravasarat ovat johdollisia, mutta valikoimastamme löydät myös johdottomat akkukäyttöiset mallit. Lue lisää eri malleista täällä.


Protools Oy myy laadukkaat työkalut ammattilaisille ja vaativille harrastajille.

Myymälähinta voi poiketa tässä mainitusta. Toimitusaika 2- arkipäivää. Järeä kolmen konstin kone, jolla hoituu niin piikkaus, iskuporaus kuin tavallinen porauskin tehokkaasti.


Voit piikata kiviainesta ja esim. Tarvitsen koneen, että porailen harvakseltaan reikiä ihan kotitarpeeseen. Nyt akuutti tarve on saada hyllykiskoa betoniseinään. PORAVASARA DH26PB 2-TOIM.

Koneessa myös piikkausominaisuus pehmeiden materiaalien piikkaukseen, esimerkiksi seinälaatoille. Kestävä ja tehokas 720W moottori. Ammattilaisen poravasara SDS-Plus terille.


Käyttöedut: Iskuporaus ja poraus ilman iskua Kestävä ja pitkäikäinen poravasara. Porausteho betoniin 23mm. Kädensijan kumipinnoite takaa tukevan työskentelyotteen. Tekniset tiedot: Ottoteho (P)720 . Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, joiden avulla voimme tunnistaa laitteesi ja muokata käyttäjäkokemuksesi mahdollisimman hyväksi. Tehokas pneumaattinen iskukoneisto mahdollistaa betonin vaivattoman porauksen.


Kolmitoiminen iskutoiminto: 1. Pyörimisen esto piikkaustöihin. Tamforce poravasara on monikäyttöinen sähkötyökalu kun rakennetaan tai puretaan vanhaa uuden tieltä. Mukana tuleva poranterä ja talttasarja mahdollistaa monenlaiset työt. Se on myös huomattavasti iskuporakonetta nopeampi vaihtoehto betonin tai kivimateriaalin poratessa.


Sen porausnopeus ja –kapasiteetti on moninkertainen verrattuna vastaavan kokoiseen iskuporakoneeseen, vaikka se ulkoisesti saattaisikin näyttää lähestulkoon samalta koneelta. L-mallinen SDS Plus - poravasara 3- leukaisella pikavaihtoistukalla.

Ihanteellinen kiinnitys- ja läpimenoreikien poraamiseen betoniin ja muurauksiin aina mm:iin, sekä kevyeen piikkaukseen ja satunnaiseen puun ja teräksen poraukseen. Testasimme konetta, ja kaikki pärjäsivät hyvin. Konevalinta riippuu työtehtävästä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit