Plussapesu kotka

Meidän Itsepalveluasemat sijaitsevat Haminassa (Teollisuuskatu 10) ja Kotkassa (Huumantie 3a). Aittakorven Pesuhalli Kotkassa on lämmin, valoisa ja avara tila kaikkien ajoneuvojen pesuun. Ja tänään ei pesuainettakaan tullut. Taitaa meidän perheen käyttö loppua kun vehkeet on mitä on siellä. Turhan tyyris hinta tuossa huuhtelussakin, eurolla 1min ? Voisi olla hieno juttu tuo jos sitä säätäisi vähän järkevämmäksi.


Kuva vastaa tuhatta sanaa. Osoite on Teollisuuskatu Hamina. Käyttäjän lisäys viestiin 27. Paikasta Abc Amiraali, Kotka min. Re: TI-Autonpesupaikat paikkakunnittain.


Viesti Kirjoittaja juissi. Tuollainen paikka Haminasta löytyy. Maanantai: 00:- 24:0 Tiistai: 00:- 24:0 Keskiviikko: 00:- :00.


Avajaispäivänä hyvä mahdollisuus kysyä neuvoa ja saada opastusta pesuohjelmien ja kantaasiakaskorttin käytössä! Neuvoamme miten saate parhaan tuloksen sä. PlussaPesu toivottaa kaikille oikein hyvää itsenäisyyspäivää. Auto puhtaaksi helposti ja edullisesti!


Nyt on taas vähäks aikaa puhas! On se sentää keltanen seat . Cleanmark Oy yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti. Sähköpostiosoite: ringomuur(a) gmail. Liity Kotkan Kauppatie ry:n jäseneksi ja tule mukaan kehittämään Kotkan keskustojen ja kaupallisten keskusten elinvoimaisuutta ja vetovoimaa. Elävä ja viihtyisä kaupunki luo hyvinvointia koko seudulle.


Tehdään yhdessä tulevaisuutta ! Yhdistyksen jäseniksi voivat liittyä kaikki Kotkassa toimivat yksityiset ammatinharjoittajat . Cleanmark Oy - Katso yrityksen yhteystiedot: puhelinnumero, sähköpostiosoite ja sijainti kätevästi Suomen Yrityshausta. Yritys: Cleanmark Oy, Helsinki - Katso yhteystiedot, taloustiedot sekä uutiset maksutta Taloussanomien yritystietopalvelusta. Kyllä se talvi vielä tulee. Sisältö-haun tulokset hakutermillä PERTTI PESU (TARKENNUS: ETELÄ SUOMEN ALUE).


Nyt jos koskaan kannattaa tarttua tarjoukseen! Viimeinen 10-mallin koulutus starttaa 13. LaundryPoint of interestEstablishment. Ruotsinsalmenkatu 1 Kotka.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit