Mikropossu hoito

Tervetuloa mikropossu -sivustolle! Tältä sivulta löydät rutkasti tietoa mikropossuista, niiden hoidosta ja ruokinnasta, tietoa Ranch Dunkelin omista mikropossuista, mikropossu Clubista sekä paljon muuta. Mikropossuja NYT saatavilla!


Klikkaa tästä lisätietoja ja lisäkuvia! Kun mini- tai mikropossun hankinta on varmaa niin varmista, että kyse todellakin on minipossusta. Se selviää minipossun rekisteripapereista. Minipossujen kasvattajat myyvät sekä uroksia että naaraita.


Jos olet päättänyt ottaa lemmikiksesi uroksen eli karjun, varmistu, että se on kastroitu. Huomaa, että minipossu, mikropossu , minisika, mikrosika ovat kaikki samaa minipossu-rotua. Porsaalla ja aikuisella minipossulla ja mikropossulla on aina rekisteröintitodistus, jossa on myös virallinen sukuselvitys.


Tämä tarkoittaa sitä, että mini- tai mikropossun vanhemmat ja isovanhemmat ovat myös rekisteröityjä ja aitoja . ONKO MINIPOSSUN HOITO VAIKEAA JA VOIKO POSSUA KOULUTTAA? Omistajaltaan paljon huumorintajua ja tilaa vaativa laji on sopiva . Mini- ja mikropossu ovat geeneiltään samoja eläimiä. Vaikka minipossu on kotieläin, se katsotaan tuotantoeläimeksi, joten sen hoitoa , merkintää ja rekisteröintiä koskevat samat lait ja määräykset kuin tuotantosikoja. Tällä hetkellä Eviran Sikarekisterissä on . Ihan tosissani ja vakavissani kysyn, onko suomesta saatavilla mikropossuja (juu ja en tarkoita 400g snelmannilta, kuumenna mikrossa 2min)?


Olemme koonneet tähän oppaaseen nimenomaan minipossulle tyypillisiä sairauksia ja niiden hoito - vaihtoehtoja suomalaisesta näkökulmasta. Lisäksi olemme käsitelleet hieman minipossua lemmikkieläimenä, sen seksuaalifysiologiaa . Anna sorkka, Zorro, kangasalalainen Tanja Ansakorpi pyytää mikropossultaan. Ja kas, vajaan vuoden ikäinen mikropossu ojentaa kauniisti sorkkansa ja saa kiitokseksi palan näkkileipää.


Ruoan – erityisesti maissin – avulla Zorron saa tekemään muitakin temppuja. Zorro osaa sorkan antamisen lisäksi . Minulta on jo tosi pitkä aika sitten pyydetty, että kirjoitan eläinten hoitorutiineista. Ajattelin aloittaa nyt kertomalla vuohien hoidosta.


Meillä on siis kolme suomenvuohta. Kastroidut pukit (eli poikavuohet) Onni ja Voitto-Viljami sekä lypsyssä oleva kuttu (eli tyttövuohi) Soma. Vuohet hoidetaan kaksi kertaa . Tämä tapahtuu luonnollisesti nuoruusvaiheessa, eikä possu tietenkään sen jälkeen olekaan mikropossu.


Huomaathan, että minipossu, mikropossu , minisika ja mikrosika ovat kaikki. Hoitoon ja ulkoiluun menee tunteja päivästä. Possun myynti-ilmoitus sattui Tiina Pitkäsen silmään netissä, ja kun Kimmo Rissanen tuli parin päivän päästä töistä kotiin, melonin kokoinen mikropossu pinkoi pihalla karkuun koiria.


Mietin, menikö siinä sika vai koira, Rissanen muistelee. Samana iltana Eino löytyi jo nukkumasta isännän vierestä. Puuttuu: hoito Älä hanki näitä eläimiä! Välimuistissa Samankaltaisia 2. Suomalainen haluaisi omakseen aavikkoketun, apinan ja haisunäädän, vaikka ne eivät sovellu lainkaan kotieläimeksi. Vietnaminroikkovatsasika tunnettiin pitkään minipossuna, nykyään markkinatarkoituksiin on keksitty nimike mikropossu , jota ei oikeastaan ole olemassa,.


Perushoitoon kuuluu sorkkien hoito ja lyhennys tarvittaessa, korvien ja silmien puhdistus sekä mahdollinen ihon rasvaus, karjun torahampaat saattavat . Pystyisitkö tekemään videota torahampaiden hoidosta ? Olisi mielenkiintoista nähdä, possun lemmikkinä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit