Kakkukuva prisma

Tämä näyttävä kakkukuva viimeistelee kakun ja on erittäin helppo käyttää. VALMIS SYÖTÄVÄ VOHVELINEN KAKKUKUVA Valikoimamme sisältää valmiita, vohvelisia kakkukuvia joissa seikkailevat lasten suosikkihahmot! Kuvaa täytyy käsitellä varoen, jottei se napsahda rikki. Suosittelemme vohvelista kakkukuvaa käytettäväksi sokerimassa-, kreemi- ja marsipaanikakkujen päälle, jotta vohveli jää . Meiltä löydät laajimman valikoiman valmiita vohvelisia kakkukuvia , joissa lasten suosikkihahmot seikkailevat!


Käyttöohjeet ja vinkkejä valmiin kakkukuvan käyttöön löydät täältä, kurkkaa myös käyttöohjevideo! Käsittelethän kakkukuvaa ennen käyttöä varoen, se murtuu helposti! Uutuutena voit nyt tilata kakkukuvan. Saako mistään tavallisesta kaupasta syötäviä kakkukuvia , esim.


Eli niitä vohvelipapereita? En jaksais millään lähteä herttoniemeen bakeparty kauppaan ostoksille. Kuvan on tehty tärkkelyksestä, eli sehän kannattaa silloin laittaa vasta juuri ennen tarjoilua? Prisma , Stokkan herkku, Citymarket.


Vohvelipohjaiset kuvat pitää vissiin laittaa muutamaa tuntia ennen, mut nää tärkkelyksestä tehdyt kuvat ei varmaan kestä vettymättä ja kuvan kärsimättä kovin kauaa kakun päällä? Sundqvistin aromit, värit ja koristelugeelit ovat luonnollisen makuisia ja luotettavia kotimaisia tuotteita. Koristeissa on myös aidon konditoriataiteen viehätystä, sillä esim. Walt Disney –hahmot valmistetaan käsityönä. Tuotteitamme löydät useista Prismoista , S-Marketeista, Citymarketeista, . Kaikki kakkukuvat HINNASTO.


Toimitus on aina ilmainen! Hintojen lisäksi ei tule muita kuluja! A- Kakkukuva (n.1 x 21cm - pyöreässä ⌀ n.1 cm). Osoitteesta Synttärikuningas. Helinä ja keijut ihanissa syötävissä kuvissa!


Ryhmä Hau -juhlateeman tarvikkeiden valikoiman. Syötävät kakkukuvat prisma. KAKKUMME OVAT MYYNNISSÄ JA MYÖS TILATTAVISSA SEURAAVISTA KAUPOISTA: - PRISMA Kouvola,.


Olet saapunut uuteen Galetten kakkukauppaan, josta tilaat kakut helposti kotiisi tai toimipisteisiimme! Arkisin tarjoamme myös kotiinkuljetusvaihtoehdon Kotkan alueella. Myös maksaminen on tehty sinulle helpoksi!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit