Gymnova voimistelumatto

Pehmuste valmistettu korkealaatuisesta vaahtomuovista. Lyhyellä sivulla tarranauhakieleke. Pestävä irrotettava PVC-päällinen. Kuvaston hinnat ovat Alv.


Joustava ja pehmeä vaahtomuovi absorboi alastulon iskut.

Katettu ja alapuolelta tuettu alastulomonttu. Voimistelumatot koulukäyttöön. Kokonaan katettu alastulomonttu. Korotettu alastulomonttu integroidulla koroketasolla. Pallohalli Parkettilattiainen pallohalli tarjoaa erillistä voimistelutilaa.


Molemmissa saleissa on voimistelumatto (14x14). Erittäin laadukas ja kestävä voimistelumatto kuntosalille. IKEA – PLUFSIG, Jumppamatto, , Hyppiminen ja kuperkeikkojen tekeminen kehittävät lapsen motoriikkaa ja koordinaatiokykyä.

Gymnova voimistelumatto. Sirex Therapy Plus voimistelumatto on kätevä, kokoontaitettava matto voimistelua varten. Kelluu hyvin vedessätaitosta: todella helppo säilyttää pienes. Pituus 2cm, leveys 1cm ja paksuus mm.


Soveltuu hyvin myös ryhmäliikuntakäyttöön. Profigym matto pitää kimmoisuuden sekä muodon. Tarranauhojen ansiosta patjoista voi tehdä isoja kokonaisuuksia niin että ne pysyvät siististi.


Pro Yoga -matto soveltuu loistavasti. Erityinen Rollflex rakenne tekee mahdolliseksi helpon kokoon rullaamisen ja kuljetuksen. Monipuoliset ja korkealuokkaiset Airex voimistelumatot soveltuvat kuntoutus- fysioterapia- , fitness- ja kotikäyttöön. Kevyet ja helposti rullattavat Airex matot ovat. Vankka ja kestävä – valmistettu kestäväs.


HANKKEEN KUVAUS: Hankeen tarkoituksena on ostaa joukkuevoimisteluun tarvittava voimistelumatto ja maton säily- tykseen ja liikuttamiseen. Boutique propulsée par PrestaShop. JV-joukkueidemme olosuhteet ovat tänä kesänä kohdallaan.


Linnanmaan hallin ollessa kiinni saamme harjoitella Talvikankaan koululla, jonne kaupunki siirsi myös voimistelumatot.

Tuhannet kiitokset Oulun kaupungille ja Talvikankaan koululle! Iso ja paksu voimistelumatto ammattikäyttöön. Täältä löydät kaiken hintoihin, toimitus- ja maksuehtoihin, takuisiin yms.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit