Etra solumuovi

Se vaimentaa iskuja, joita tuotteisiin kohdistuu kuljetuksen aikana. Metritavara solumuovi on leveydeltään 1cm. Määrämittaan leikatulla tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.


Etolasta saat solumuovia mittojen mukaan leikattuna! Leikkaamme juuri sen kokoisen palan kuin tarvitset. Solumuovi löytyy eri useissa paksuuksissa.

Vaahtomuovi, paksuus cm. ETOLA-yhtiöt on suomalainen teollisuustuotteita ja - tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä. ETOLA Group is a Finnish conglomerate which imports, manufactures and markets industrial products. Eri paksuiset solumuovieristeet putkistojen ja muiden kohteiden lämpö- ja äänieristämiseen.


Käytetään rakennusteollisuudessa myös valusuojana ja pakkasmattona. Umpisoluinen polyeteenivaahto on vettymätön, joten se sopii hyvin myös kosteisiin tiloihin. Saatavissa myös itsestään tarttuvalla liimapinnalla . Halpa versio on routamatto K-raudasta (tms.).

Tosin tuo routamatta on hiukan liian pehmeää ja kestää jonkun reissun, ennen kuin alkaa painaumat jäämään paikalle. Kalliimpi vaihtoehto on sitten Etola, josta myös irtoo tota vähän parempaa solumuovia. Löytyy jopa eripaksusenakin.


Tekniset kumit ETRA Tekniset kumit kattavaa kumiosaamista ETRA on osa Etola- Yhtiöt konsernia, jossa kumiosaaminen eri muodoissaan on ollut ja on edelleen. EVA solumuovi Käyttökohteita: Työpistemattona Ergonominen Alapinnan solumuovi tekee matosta joustavan ja estää jalkojen väsymistä Työtilamatto ETRA. Soitin sitten sinne Etolaan ja kysyin, että kuinkas tässä nyt näin kävi, johon myyjä sanoi ettei heillä ole myynnissä solumuovia lainkaan sen myynniin hoitaa Etra Megacenter. No lunastivat kuitenkin mittoihin leikatun vaahtomuovin takaisin ja Megacentteristä sitten tuon solumuovin hain.


Kiitos tästä tiedonjaosta, pitääpä kokeilla joku päivä tuotakin kun solumuovia sattuu olemaan vajaat puolisentoista metriä varastossa! Kävin tänä aamuna Varkauden Etra Megacenterissä (Teollisuus-Etolan uusi nimi) ja kysyin styreeniä, jota itsekin tarvitsisin. Kotoa löytyneet Erikeeper ja No more nails kokeiltu, ei toimi, ei kuiva kun solumuovi ei kaiketi päästä vettä haihtumaan. Bostik - sulattaako solumuovin ? Toisinaan alaslasketaan, toisinaan . Saatavuus: Ota yhteys myyntiin, selvitämme saatavuutta. Puuttuu: etra Muusikoiden.


Keskustelu - alesis dm- kokemusta? JanneO: Lähtiköhän se solumuovi sieltä irti välistä? Marssi sen materiaalin kanssa Lohjan Etraan pajakadulle ja kysy sieltä jotain vastaavaa matskua?

No niinpä, kas kun ei tullut itselle Etra mieleen. Se solumuovi on siis haljennut muutamaan osaan, jotka ovat hädin tuskin kiinni toisissaan. Liimat, Kuidut ja kestomuovit. VAHAN KÄYTTÖ JA SEN HAITAT.


Polyuretaania ja solumuoveja valmistetaan sekoittamalla nestemäiset peruskomponentit keskenään, joitten. Mistähän sais semmosta tiivistä solumuovia Samanlaista mitä on esim. Retkipatja on vähän liian harvaa ja pehmeetä. Letkut, liittimet, kiristimet ja kelat.


Aikoinaan ostin kiinan tig:in ja siinä oli just tollasta pakkaustäytteenä ja tein siitä työkaluvaunuun pohjia. Täytyypä käydä ens viikolla ETRA :lta kyselee löytyykö niiltä tollasta, kyllä luulis. Ja toi on paljon helpompaa leikata ku solumuovi. Saattas se tieten tuo tavan retkipatjakin ajaa saman asian, kun kerran sprayliimalla joutuu liimaamaan tuon vasitunkin eristeen.


Mitenkähän tuo Armaflex vai mikä se oli? Tuommosta solumuovia ostin entisestä pohjolankumista Oulusta, olikoha se joku etra.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit