Enics liikevaihto

Enics Finland Oy yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti. Enics Raahe Oy yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti. Henkilöstö, 21 -, -, 25 262 . Tilikauden tulos oli miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti oli 1. Yhtiön omavaraisuusaste oli 3 prosenttia. Liikevaihto laski prosenttia.


How can Enics help you achieve your targets? How do you calculate the total cost of ownership (TCO) of your product? Katso myös avoimet työpaikat yrityksessä ja tuhansia muita työpaikkoja. Virallinen nimi: Enics Finland OyYTJ.


Tässä on suomalaisomisteinen, puolen miljardin euron liikevaihtoa tekevä teknologiayritys, josta moni suomalainen ei ole kuullutkaan. Ahlström Capital in omistama Enics kasvattaa tuoreella yrityskaupalla liikevaihtonsa 5miljoonaan euroon, kun vielä reilut kymmenen vuotta sitten se oli sata miljoonaa . Destia Group Oyj:ssä, Enics AG:ssä ja. R Packaging Group AB:ssä. Teollisuus- sijoitusten lisäksi Ahlström Capitalilla on merkittäviä kiinteistö- ja metsäomistuk- sia. Yritys toimii Elektroniikkateollisuus -toimialalla.


Kaupan arvo on noin liiketoiminnan netto-omaisuuserien suuruinen. PKC Group Oyj Lehdistötiedote 27. Enicsin tyhjenevän hallin käyttö askarruttaa: Olisiko siinä kauppakeskuksen paikka?


Meillä, kuten muillakin tällä alalla toimivilla,. Enemmänkin samoilla apajilla liikkuu esimerkiksi sveitsiläinen Enics , joka osti hiljattain Elcoteqin teollisuuselektroniikka-liiketoiminnan. Incapin Vuokatin tehtaalta ei ole. Kuukausia katsauksessa: 12.


Tulos ennen satunnaisia eriä: 418. Lisäksi portfolioon kuuluvat suorat teolliset sijoitukset. Tuoreimmat uutiset aiheesta: Elcoteq.


Ahlbäck ei usko, että kaikki elektroniikka-alan sopimusvalmistus siirtyy pois Suomesta, vaikka virta onkin ollut viime . Siksi liikevaihto pysyi edellisvuoden tasolla ja oli 50miljoonaa euroa (503). Vertailukelpoinen liikevoitto oli 1miljoonaa euroa (11). Aikaisemmin työntekijöitään ovat irtisanoneet muun muassa elektroniikan sopimusvalmistajat Incap ja Enics , elektrotekniikkatuotteita kehittävä Efore sekä.


Kaikkiaan elektroniikka- ja sähköteollisuuden yritysten liikevaihto Suomessa väheni viime vuonna noin prosenttia miljardiin euroon.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit