Betonin suojaaine

Aineet tunkeutuvat jopa mm syvälle betoniin ja reagoivat betonissa olevan kalsiumhydroksidin kanssa. Betoni on huokoinen aine ja esim. Kosteudesta aiheutuvia tummuuseroja ja myös pinnan likaantumista voidaan ehkäistä estämällä veden tunkeutuminen betoniin ja halkeamiin.


Tarkoitukseen voidaan käyttää impregnointiaineita, . Suoja - ainekäsittelyssä tärkeintä on, ettei käsittely vaaranna betonin säilyvyyttä sekä sen tulee kestää rakenteen sisältä ja ympäristöstä siihen kohdistuvat kemialliset, kosteus- . Pinnasta saadaan täysin huomaamaton tai puoliläpinäkyvä.

Tänä päivänä betonin suurimmat haittatekijät . Valmistamme, kehitämme ja maahantuomme pintakäsittelyaineita kivi- ja betonipintojen suojaamiseen ja puhdistamiseen. Käyttövalmis betonilattioiden kovetin ja pölynsidonta- aine , joka sumutetaan laimentamattomana puhtaalle ja kuivalle pinnalle kertakäsittelynä. Käsittely lujittaa betonia ja tekee pölyämättömän, kemikaaleja paremmin kestävän pinnan. Uuden betonilattian täytyy antaa . Muodostaa pölyttömän, tasaisen, kulutusta kestävän, hengittävän ja elastisen pinnan. Ehkäisee kutistumishalkeamien muodostumista tuoreeseen betonivalokseen.


Voidaan päällemaalata, jälkikäsitellä ja pinnoittaa himmeäksi. Ominaisuudet: Läpinäkyvä.

Se soveltuu myös ulkotiloihin, jotka ovat suojassa säärasitukselta. Liuotinvapaa, voidemainen silaanipohjainen suoja - aine sekä uusille että vanhoille betonipinnoille. Pölynsidonta- aine sopii betoni -, rappaus-, tasoite- ja tiilipinnoille sekä yleisimmille mineraalilevypinnoille. Impregnointiaine betonin pintaa suojaamaan.


Vesiliukoinen - ei muuta betonin väriä. Imeytyy pintakerrokseen tasaisesti. Toimii myös jälkihoitoaineena juuri valetulla pinnalla. Hyväksytty käytettäväksi elintarviketeollisuudessa. Meiltä kysellään paljon betonin suojakäsittelystä.


Ohessa tietoa siitä mitä vaihtoehtoja tarjoamme betonitason käsittelyyn. Z SiAcryl 1 vesipohjainen betonin käsittelyaine. Suoja- aineiden käytön historia.


Tämä on myös selkeästi myydyin . Suojat-aineita vaurioittavat tekijät. Suola- aineisiin liittyvät käsitteet. Vettähylkivätimpregnointiaineet.


Töherrystenestoaineet voivat olla uhrautuvia tai puhdistettavia. Osa SILKO~kokeista on pakollisia ja osa vapaaehtoisia.

Pakollisten kokeiden tulosten perusteella Liikennevirasto . Kirjoittajat: Liisa Salparanta. Luottamuksellisuus: Julkinen . Supi Laudesuoja - suojaa lauteita lialta ja kosteudelta! Uusille tai aiemmin öljytyille lauteille.


FACEAL WETLOOK on kovaa kulutusta ja hankausta kestävä pysyvä suoja kivi- ja betonipinnoille. Suoja - aine estää öljyjen, rasvojen, veden ja virtsan imeytymisen alustaan ja helpottaa purukumin, sammaleen, levän, jäkälän ja jään poistoa. Kaikki luonnonkivet, uusi ja vanha betoni sekä keraamiset materiaalit. Pintakäsittelyaineilla ei vaikutusta rehun laatuun. Testissä mukana olleiden.


Kivipintojen suoja - aine. Korostaa väriä ja rakennetta. Väritön, vedenkestävä ja silkinhohtoinen pitkäaikaissuoja. UV-säteilyn kestävä ja likaahylkivä. Kaikille imukykyisille luonnon- ja keinokivipinnoille, kuten liuskekivi-, hiottu marmori, hiekkakivi-, Terrazzo-, pesubetoni -, betonilaatta -, Cotto -, tiili- ja .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit