Betonielementtitalon ongelmat

Talossa on koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Itseäni tässä lähinnä askarruttaa betonielementtiseinän tuuletusrakojen puute. Nykyään näissä ilmeisesti käytetään tuuletusrakoa tai tuuletusuria. Ovatko ongelmat tuulettumattoman elementin kanssa yleisiä?


Toinen arvelluttava asia on tietenkin salaojien . Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Välimuistissa Samankaltaisia 4. Tontti vain kannattaa valita sellaiselta alueelta jossa haluttu talo mahtuu kaavan raameihin kun eihän vaikka kolmikerroksista betonielementtitaloa voi minnekkään. Pienten asuntojen markkinalla ei tunnu tulevan julkiseen myyntiin mitään erityisen kiinnostavaa.


Asiallisilla remonttivaroilla . Miksi ihmeessä kuvittelet, että betonielementtitalossa ei voisi olla hometta? Ne ovat niitä kaikkein pahimpia hometapauksia. Sekoitatkohan nyt homeet ja lahot keskenään?


Kylpyhuone on peltielementtiä eikä siellä mitään ongelmaa , . Homeongelmien estäminen on yksinkertaista, kirjoittavat tutkimusprofessorit Matti Jantunen ja Aino Nevalainen Helsingin Sanomissa julkaistussa mielipidekirjoituksessaan. Märällä betonipinnalla tapahtuu sisäilman laadun kannalta haitallisia prosesseja, ja liimoissa aiheutuvat lisäreaktiot vielä pahentavat tilannetta aiheuttaen voimakkaita pitkäkestoisia ongelmia. Betonissa käytetään myös lisäaineita. Viidenneksessä vauriot olivat vakavia.


Parvekkeiden tilanne oli yhtä huono. Siksi niissä on niitä ongelmia , suurempi remontti kun on helpompi tehdä. Elementtitaloissa usein ongelmana ilmastointi.


Betonielementtitaloissa , joissa esimerkiksi lämpöpattereita ei ole irrotettu mekaanisesti. Tarkista talon kunto ennen ostopäätöksen tekoa. Viisas omakotitalon ostaja huolehtii, että talon kunto selvitetään tarkkaan. Vaikka ongelmat piileksivät usein rakenteissa, maallikkokin löytää niistä kielivät merkit, kun osaa katsoa oikeat paikat.


Eri ikäpolvien taloissa on omat heikot . Ei ainakaan omakotitalo, eikä. Mielipiteitä perusteluineen, kiitos! Katso video betonielementtirakentamisen tavallisimmista ongelmista. Gaining Respect (1mainepistettä). Ryhmä: Jäsenet Viestit: Vierailut: 0. Keskusteluissa on mainittu Arkki-talot, mutta onko jollakin tiedossa muitakin toimittajia.


Arkki-talojen osalta ongelma on siinä, etteivät he voi toimittaa 2- kerroksisia taloja. Kuuleman mukaan Virosta saa myös elementtejä sopu hintaan , mutta olisiko . Nyt olet Frank asian ytimessä. Ongelmana näissä rakennushomissa ja rakennuttamisessa on se, että kuluttajan suoja on olemassa myös näissä hommissa. Mutta jos muutaman vuoden päästä siitä, kun olet saanut valmiin talon käyttöösi ja talossa havaitaakin jokin rakennevika ja rakentaja on mennyt . Hyvin tehty ja suunnitelu talo on käyttöiältään kaksinkertainen verrattuna puurunkoisiin taloihin.


Myös julkisivujen huoltoväli on huomattavasti pitempi kuin puupintaisilla taloilla. BET-elementtien suunnittelu ja mitoitus on ammatti-ihmisten hommaa. Nopea ja edullinen vaihtoehto on tuulettuva tiililaattajulkisivu.


Jos talo on rakennettu savimaalle ja betonilaatan alle on tuotu silttiä, lähellä oleva pohjavesi nousee varmasti perustukseen ja betonilaatta on ikuisesti märkä. Silloin puhutaan suuresta ongelmasta. Jos alimmassa laatassa liikkuu vain vesihöyryä, .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit