Vesilasi betoni

Kalivesilasi on luonnon oma sidonta-aine esim. Tein ämpärillisen betonia (n. litraa) ja lurautin testimielessä sekaan kahvikupillisen vesilasia. Ajatuksenani oli, että jospa betonivalun pintakerrokseen sekoittaisi tuota tavaraa ja tuon pinnan sitten . Ei maksa juuri mitään ja toimii.


Ei pölyä ei kulumista,voi käsitellä vanhankin lattian. Laakasiilon pohjan uusintavalu 21.

Lisää tuloksia kohteesta keskustelukanava. Muut kemialliset injektointiaineet ovat joko kalliita (akryylit, epoksihartsit, polyuretaanit, mikrosementti) tai voivat olla jopa ympäristölle vahingollisia tai ne eivät . Portland-sementin korvaa- jana vaikuttaa betonin puristuslujuuteen. Massa jossa käytettiin vesilasia (NaSiO3) ja kalsiumhydroksidia (Ca(OH2)), jäi melko heikoksi.


Oliko vesilasin käytöstä kokemusta? Pesenkö kunnolla kuivuneen valun ensin suolahapolla (liimat pois). Vai laitanko vesilasia joukkoon hierron jälkeen heti, viikon vai kuukauden kuluttua? Kaveri vouhottaa mastertopista muttakun tuo vanhanajan pinnoite on oikeasti hyvää ja miettii mitä se perus betoni oli .

Mistä voisi kysellä kyseistä tuotetta jota käytetään vuolukiven liimaamiseen osana liimasta. Ateekki, rautakauppa, vuolukivikauppiaat? Tarkoitus koota purettu tulikiviuuni uudestaan. Nyt betonilla , joku pinnoitus pitäisi kai laittaa. Maali ei taida pysyä, vai.


Entäs perinteinen vesilasi ? Tuopa oli mulle ihan uutta tietoa että betonissa voisi mikään kasvaa. Luulin että se on vain orgaanisten aineiden ongelma. Tuo projekti on siis sillä tavalla väliaikaispatentti, että vähän oikasin ja tasottelin . Tiedän jo eläkkeelle jäänneen parkettimiehen joka teki mosaiikkiparketin korjauksia vesilasilla , tilanteessa jossa tasoite on korkannut betonista. Sai kuulemma näin kopot häviämään.


Injektoi vesilasia tasoitteen ja betonin väliin. Se toimiiko kikka pitkällä aikavälillä, ei tarina . Välimuistissa Samankaltaisia 11. Onko sulla Markku kapillaarikatkot ym lattian alla kunnossa?


Jos ei ole niin maali tuskin pysyy. Betonikivien käsittely 10. Vaihtoehtoja silloin olisivat esim laatoitus tai kaliumsilikaatti eli vesilasi.

Eikä kuulemma kestä kovaa kulutusta kuten esim . Puu ja betoni ovat huokoisia materiaaleja. Niiden ulkonäkö muuttuu ja yleensä paranee käsittelyjen jälkeen. Puulattioissa pinnan kyllästäminen on yksi mahdollisuus ja sama on . Pumppauksen kestäessä lattiamies tasoittaa betonin lattiaksi ensin pitkällä linjaarilla.


Autotalleissa, -katoksissa ja muissa harrastetiloissa on suosittua käyttää natriumsilikaattia (kutsutaan myös nimellä ” vesilasi ”). Jälkimmäisessä tapauksessa komponentti vesilasi betonia , joka suojaa altistumiselta allas pohjaveden ja antaa voimaa perusteella. Vedeneristämiseen hyvin, sekoitus yhtäläistenosaa seulottua hiekkaa, sementtiä ja vettä lasi, se on päällystetty liitokset ja saumat, ja sitten . Silikaatti toimii heikkona puskurina.


Vesilasi ja sen soveltaminen. Lakkoja sekä maaleja on saatavana liuotteettomina sekä vesi- että liuotinohenteisina tuotteina. Imeytysainekäsittely on lakkauksen ja maalauksen erityistapaus.


Käsittelyllä pyritään täyttämään betonin pintaosan . Kiillotetussa betonilattiassa betonin pintaa parannetaan työstämällä sitä metalli- ja hartsisidoksisilla hiomatimanteilla. Pintahionnalla vähennetään kiillotetun betonilattian kohoumia ja painanteita. Käytettäessä vesilasia hionnan yhteydessä saadaan aikaiseksi kapillaarinen ilmiö ja kemiallinen reaktio, joilla lattiapinnalle .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit