Valkoinen irtopuuteri

Puuteri on todella talkkipitoinen. Käytännössä pelkkää talkkia ja kaoliinia. Juuri siitä syystä puuteri on niin mattainen ja imee rasvaa itseensä iholta. Unelmanohut mineraali irtopuuteri varmistaa meikin pysyvyyden ja antaa iholle luonnollisimman hillityn mattapinnan.


Translucent –sävy on läpikuultava ja sopii kaiken värisille ihoille. Minulla oli käytössä muutama vuosi sitten irtopuuteri joka oli väriltään valkoista , mutta iholla se oli väritöntä.

Eli ei jättänyt ihoa valkoiseksi. Tupsaus irtopuuteria antaa meikille viimeisen silauksen. Kauneimmillaan se on lähes näkymätön mutta pitää kiillon poissa.


Saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä ja jättää ihon uskomattoman silkkisen tuntuiseksi. Toimii erittäin hyvin meikin viimeistelyyn yhdessä RMS . Oma Lumenen seerumi ( valkoinen pumppupullo, vaaleansiniset tekstit) on loppu, enkä erityisemmin pitänyt siitä. Irtopuuterin voi levittää.


HD-puuteri on irtopuuteria , joka on hyvin hienojakoista.

Jos sitä katsoo kädellä, se näyttää valkealta, mutta se periaatteessa on läpinäkyvää. Sitä kuuluu käyttää aivan minimaalinen määrä. Se levittyy meikkivoiteen sekaan ja poistaa kiillon, meikkaaja-maskeeraaja Mariela Sarkima kertoo. Kiinnittää meikkisi ja pitää sen siistinä koko päivän.


Häivyttää huokosia ja pieniä juonteita. Jotkut valkoiset irtopuuterit ovat näitä translucent-sävyjä, mutta valitettavaksi joistain niistä jää vähän kalvakka lopputulos kasvoille. Paras sävy on lähempänä omaa ihonsävyä ja mahdollimman kevyt ja hienojakoinen . Ohut, läpinäkyvä kiinnitysirtopuuteri maskeeraustarkoituksiin. Rasioiden koot: gr ja 1gr. Transparent Powder on valkoista , mutta muuttuu . Grimas Transparent Powder on irtopuuteri.


Olin kanssa tulossa sanomaan että kokeile jotain läpinäkyvää puuteria, niin ei tarvitse miettiä oikeita sävyjä :D Esim grimasilta saa hinta-laatusuhteeltaan hyviä irtopuutereita. Niitä saa esim punanaamioista. Aloitin alkusyksystä postaussarjan Edullinen ja hyvä ja sen puitteissa tutustutaankin nyt erääseen irtopuuteriin , NYXin Studio Finishing Powderiin.


Hienojakoinen, valkoinen puuteri muuttuu iholla läpinäkyväksi ja se sopii kaikille ihon väreille. Terracotta Light Sheer Bronzing Powder -aurinkopuuteri -. No- Colour Finish Powder -kivipuuteri g -. No-Colour Finish Powder - kivipuuteri g.

Face Studio Master Fix - irtopuuteri. WATER MAKE-UP 0VALKOINEN. Hajustamaton ja gluteeniton vesiliukoinen kasvo- ja vartalomaali, jota käytetään kuin vesiväriä. Kaikkia värejä voi sekoittaa kesk.


Väritön, valoa heijastava irtopuuteri pehmentää kasvojen hienojen juonteiden näkyvyyttä, kiinnittää meikin ja poistaa kiiltoa. Meikkivoiteen lisäksi tarvitsin irtopuuteria. Myyjä suositteli Lórealin true match Minerals- irtopuuteria. Sokoksen normaali hinta oli 190 .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit