Rakennustarvikkeet kierrätys

Rakennustarvike kierrätys on osa nykyaikaista purkamista. Myymme purkukohteistamme käyttökelpoisen rakennusmateriaalin ja muun hyödyllisen. Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta.


Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös . Tervetuloa uudistettuun verkkokauppaamme.

Liikkeemme erikoisuutena on ekorakentaminen ja rakennustarvikekierrätys yhdistettynä uusien tuotteiden myyntiin. Uudella puolella avainsana on perinnerakentaminen. Valikoima tukee myös käytettyjä rakennustarvikkeita varaosien muodossa. Siitä lähtien olemme keränneet vanhoja rakennustarvikkeita - ja ehkä vähän muitakin vanhoja tavaroita - turuilta ja mannuilta.


Onneksemme ovia ja ikkunoita myös löytää kauttamme uusiin koteihin. Rakennusosien kierrätys on omatoimisen remontoijan unelma. Purkutöistä, työmailta ja kotitalouksista noudetaan käyttökelpoisia rakennustarvikkeita rakennusosien kierrätyskauppaan.


Remontoijat löytävät kaupasta paljon erilaisia tuotteita kuten ovia, ikkunoita, keittiö- ja kylpyhuonekalusteita sekä sähkötarvikkeita.

Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Ekomatti on rakennustarvikkeiden kierrättämiseen erikoistunut, yleiskirpputorinakin toimiva liike. Ytyän uusi rakennustarvikkeiden kierrätystoiminta on periaatteessa hyvä juttu.


Ennen kaatopaikoille menevästä tavarasta peritään aivan liian kohtuutonta hintaa ja ihan hatusta vetäen. Kioskin henkilökunnalla ei näytä olevan . Nihtisillan kierrätyskeskus on Suomen suurin kierrätystavaratalo. Ytyä ry:n toiminnanjohtajan Monika Bulldran mukaan sellaiset rakennustarvikkeet sopivat hyvin kierrätettäväksi, jotka kelpaisivat kuntonsa puolesta tavaran luovuttajille itselleenkin. Uusix-verstaat on kaupungin sosiaaliviraston työhönkuntoutusyksikön käsityöpajojen yhteisö, jonka tärkein tehtävä on kuntouttavan työtoiminnan järjestäminen työttömille helsinkiläisille. Näin kierrätät rakennustarvikkeet.


Työttömien yhdistys Ytyä avaa tiistaina Ouluun rakennustarvikkeiden kierrätystalon. Ytyän rinnalle perustetusta YtyTyö Oy:stä on tarkoitus tehdä sosiaalinen yritys, jonka työntekijöiden voimin kierrätystaloa pääosin pyöritetään. Vanhojen rakennusten peruskorjaajat etsivät yhä useammin käytettyjä rakennustarvikkeita. Parhaiten kiertävät vanhat ikkunat, ovet ja wc-kalusteet. Tarve käytettyihin tarvikkeisiin on kasvanut merkittävästi tämän vuoden aikana.


Kierrätyskeskus pitää kuluttajien yhä positiivisempaa suhtautumista kierrätykseen tärkeänä selityksenä kysyntään. Laadukas ja edullinen puutavara tulee pääosin omasta tehtaastamme ja ikkunat ja ovet tunnetuilta kotimaisilta toimittajilta.

Keittiökalusteet ja kodinkoneet ovat myös omaa tuotantoa ja maahantuontia. Keskiviikkopäivää täältä patelasta. On taas tuotteita tullut ihan kiitettävästi, viedään ja haetaan tänä päivänä niin että meinaa ihan kiireeksi mennä. Henkilön Kierrätyskirppis. Itä-Hämeen Apu ja Kierrätys.


Reumantie Heinola, puh. Jalkarannantie 2 Lahti, puh. Avoinna arkisin ma - pe klo.


KierrätysPaikka Kujalan toiminnan tavoitteena on luoda täyden palvelun kierrätyspaikka yhteistyössä Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy:n kanssa. Samalla kun tuot jätteesi Jäteasema Pillerille, .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit