Pienet takat

Varaavat ja puolivaraavat takat. Välimuistissa Kamiina ja muut kevyttakat ovat oivallisia tuomaan nopeasti lämpöä huonetilaan. Meillä on upea valikoima erilaisia kevyttakkoja ja kamiinoita, josta varmasti löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen makuun.


Liesikamiina on kätevä vaihtoehto mikäli haluaa käyttää tulisijaa myös ruuanlaitossa. Valurauta on perinteinen ja kestävä.

Tee valitus toisesta kuvasta. Takat -tuoteryhmän tuotteet löydät edullisesti Netraudasta. Saatavilla jo 3tuotetta - klikkaa ja tutustu tarjouksiin! Takka hurmaa kotioloissa ja mökillä. Laadukkaat takat ja kamiinat löydät K- Raudasta.


Tilaa takka tai kamiina netistä tai tutustu valikoimaan myymälöissämme! Anna takka -apurimme auttaa sopivan mallin . Tunnelmalliset takat ja kamiinat saat edullisesti Bauhausista.

Myös nopealla toimituksella verkkokaupasta, katso jatkuvasti kasvava valikoimamme! Takan palotekniikka on nykyaikainen ja hyötysuhde hyvä, joten puuta kuluu vähän ja lämpöä tulee paljon. Pienestä massasta lämpö. Balladi- takka on kompakti tehopakkaus, jonka varauskyky perustuu savukaasujen kiertoon varaavassa kivirungossa. Balladi on markkinoiden kevyin varaava takka , fiksu valinta kun etsit . Conturan uusi 800-sarja koostuu pienistä takoista, joiden suuret sivulasit antavat ainutlaatuisen suuren takkanautinnon.


Tulisijanne voisi olla varaavatakka, avotakka, elementtitakka, kiertoilmatakka, puolivaraava sisustustakka, takkaleivinuuni, puuliesi, liesileivinuuni, takka paistinuunilla, vuolukivitakka, kaakelitakka, kaakeliuuni, graniittitakka, kivipintainen takka , slammattu takka , funkkistakka, rapattu takka , takkaliesi, erkkeritakka, . Kultaisen Tulen puhdas palaminen. Tässä puut kaasuuntuvat tasaisesti ja palavat hyvin korkeassa kuumuudessa. Suosittelemme huomioimaan tämän sinulle sopivimman varaavan takan valinnassa. Miten ison alan varaavalla takalla lämmittää? Nordpeis Salzurg L -versiot.


Isot ja pienet varaavat takat voi valita lämmitettävään (isoon tai pieneen ) tilaan sopivaksi näin. Warma-Uunien mallistosta löytyvät kotimaiset varaavat takat , liedet ja leivinuunilliset takat sekä laadukkaat kamiinat, kiertoilmatakat ja takkasydämet. Olemme panostaneet takkojemme ympäristöystävällisyyteen.


Valmistuksessa käytetään tulenkestävää erikoismassaa, joka varaa lämpöä erinomaisesti.

Takkamme myös lämpiävät pienellä puumäärällä. Valikoimastamme löydät kevyttakat, kamiinat, takkasydämet, takkakasetit, hormittomat takat , biotakat sekä uutuutena sähkötakat. Liki 5kg takka vaatii jo vahvan perustuksen ja harvoin noissa pikku mökeissä on ja ei mitään järkeä noin pieneen tilaa tällaisia varaavia uuneja . Kevyttakat ja kamiinat toimivat . Tiilerin tulisijavalikoimasta löydät markkinoiden monipuolisimmat varaavat takat ja tulisijat asennettuna suoraan kotiisi. Valitsemalla Tiilerin takan saat markkinoiden parhaan hyötysuhteen ja pisimmän lämmönluovutusajan. Tarvitsemme pieneen (pa n. m2) hirsimökkiimme lämmönlähteeksi ja tunnelmanluojaksi kevyttakan tai -kamiinan.


Miten nuo valurautatakat ja -kaminat: mikä olisi sopiva noin pieneen tilaan, ja kuumeneeko ko. Suomalaiseen kotiin kuuluu takka. Pohjoinen sijaintimme kylmine talvineen asettaa asuntojen lämmityksille haasteita. Ei ole sama minkälaisella takalla kotiasi lämmität.


Takkoja on tarjolla useisiin tarpeisiin. Takan tuottamalla lämmöllä voidaan lämmittää pieniä , .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit