Painevesiautomaatti

ESP057A Saatavilla verkkokaupasta. Imukorkeus 8m ja nostokorkeus 46m. Pumpun pesä ja säiliö ovat ruostumatonta terästä.


Liitäntäjohto m ja paino n. Tämä perinteinen painevesiautomaatti on tarkoitettu puhtaan juoma- ja puutarhaveden pumppaukseen.

Se on hiljainen, mutta tehokas ja lisäksi vielä helppokäyttöinen. Clen- painevesiautomaatit ovat virallisesti juomavedelle hyväksyttyjä. Tuote on väliaikaisesti loppu. Painevesiautomaatti ongelma. Selailin vanhoja viestejä ja jos löysin ongelmaani ratkaisun niin en ainakaan ymmärtänyt.


Ostin halpismerkkisen vesiautomaatin ja kun kokeilin sitä niin pumppu pumppaa säiliöön paineet ja kun pumppu pysähtyy niin paine purkautuu imuputken kautta. Rosterinen pumppu sekä terästankki takaavat pitkän käyttöiän! Vesipumppua voidaan käyttää joko vedensaantiin.

Automaatti on myös varustettu . Käynnistyy ja sammuu kun hana avataan ja suljetaan. Varustettu esisuodattimella ja takaiskuventtiilillä. Kääntyvät liitännät helpottavat asennusta. Laadukas GWS paineasti 5 . ViestiKirjoittaja avensi 27.


Vesiautomaatti käynnistyy usein. Lisää valikoimaa myymälöissä. Monipuoliset toimitustavat. Tilaa tuotteet postitse kotiin tai kesämökille. Osan tuotteista voit myös noutaa kaupasta.


Tarkista toimitustapa tuotesivulta. Kun muoviputkea käytetään imuputkena, niin täytyy olla erittäin huolellinen muoviputkiliitosten kanssa ja käyttää ainoastaan varmoja muoviputkiliittimiä, sillä mikäli imupuoli imee ilmaa, niin pumppu ei ala ottaa vettä. Imuputken täytön helpottamiseksi voidaan putkeen, lähelle pumppua, liittää T-yhde, jonka yhdessä. AXA-vesiautomaatti kuljettaa vettä automaattisesti jatkuvalla paineella.


Pumppukotelo on ruostumatonta terästä ja litran säiliö polttomaalattua terästä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit