Hybridilämmitys öljy

Atlantic Hybrid Oil Duo ja hybridilämmitys on paras vaihtoehto vanhan öljykattilan tilalle. Hybridilämmityslaite joka sisältää koko kattilahuoneen valmiina. Vanha öljylämmitys kannattaa uudistaa hybrilämmitykseksi. Kun talossa on toimiva öljylämmitysjärjestelmä, se voidaan uudistaa hybridijärjestelmäksi ja saavuttaa jopa kymmenien prosenttien energiansäästö.


Kiinnostaako hybridilämmitys ? Lue lehtiartikkeleita ja tutustu lämmönlähteisiin nettisivuillamme.

Energia-asiantuntijaltamme saa apua järjestelmän valinnassa. Atlantic Alfea Hybrid Duo Oil on nimensä mukaisesti hybridi lämmityslaite, joka ottaa lämpöenergian pääasiassa ilmasta ja toissijaisesti öljystä. Siinä on siis yhdistettynä ilmavesilämpöpumppu ja öljykattila. Kaikilla ilmavesilämpöpumpuilla on oltava joku apulämmönlähde erittäin kovien pakkasten varalle, kun pelkän . Silloin on käytössä kaksi lämmitystapaa tai kehittyneimmissä järjestelmissä jopa useampi lämmitystapa rinnakkain, eikä talo ole riippuvainen yhdestä energiasta. Lämmön siirtoon ja luovutukseen taas käytetään joko kiertovesijärjestelmää tai ilmakiertoa, tai vaihtoehtoisesti lämpö . Kesällä riittää aurinko, pakkasilla käytetään esimerkiksi pellettejä tai öljyä.


Kattilaremontti sujuu nopeasti. Lämmitysjärjestelmän asennus, osa 2 .

Kuten olemme asiakkaillemme todenneet monessa eri lähteessä,. Mikäli käytössä on öljykattilan ja ilma-vesilämpöpumpun yhdistelmä , niin nykyisellä öljyn hinnalla ei lämpöpumppua kannata ”vedättää” valmistajan lupaamiin . Eri energialähteiden käyttö vuorotellen eli hybridilämmitys yleistyy, kerrotaan Öljyalan Palvelukeskuksesta. Callidus on toimittanut Suomessa tuhansia lämmitysratkaisuja yli vuoden aikana.


Monipuolisen tuotevalikoiman sekä pitkän . Suomessakin koko ajan yleistyvä hybridilämmitys eli muiden energioiden yhdistäminen öljyn rinnalle on hyvä tapa yhdistää vanhempaa ja uutta. Hybridijärjestelmässä pyritään ympäristöystävälliseen ja tehokkaaseen energian tuottamiseen. Jos olet öljylämmittäjä, voit pienentää lämmityskulujasi lisäämällä . Siitä voidaan helposti ja kohtuullisin investointikustannuksin tehdä hybridilämmitys.


Tällöin aurinkolämmitys tai lämpöpumppu huolehtii pääsääntöisesti lämmityksestä ja öljyllä varmistetaan talon lämpiäminen pakkaskauden huippukulutuksissa. Useimmiten öljylämmityksen mahdollisuuksia punnitaan silloin, kun lähdetään . Vain öljyn varaan ei saneerata, vaikka lämmitysöljy on nyt halpaa. Yhtä yleispätevää vaihtoehtoa ei ole. Sopiva kumppani öljylle löytyy, kun otetaan huomioon sekä kiinteistön ominaispiirteet että asukkaiden . Sähkövastuksia ei tarvita ja lämpöä riittää kovimmillakin paukkupakkasilla.


Tehokas Hybrid Oil DUO:n ulkoyksikkö tuottaa 60°C vettä vielä -20°C pakkasellakin ilman mitään apuja, öljyn mukaantulo nostaa saatavan lämpötilan . Nyt tuli uusi Öljylämmityslehti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit