Värisilmä

Tapetit, laatat ja lattiat parketista vinyyliin löydät Värisilmästä. Tervetuloa palvelevaan erikoismyymälään! Orimattilan Tapetti ja Väri Oy palvelee. Tutustu kattavaan valikoimaamme.


Palvelemme ma-pe klo 7-ja la klo 9-14.

Sen osto-organisaationa ja tukkuportaana toimii kauppiaiden yhteisesti omistama Väritukku Oy. Valikoimaamme kuuluu alan parhaat tuotteet, alan parhailta toimittajilta. Loviisalainen pintamateriaalien erikoisliike.


Erinomaista palvelua ja parhaat neuvot kaikkiin rakennusten pintaratkaisuihin niin ammattilaisille kuin kuluttajillekin. Maalaamisen ja sisustamisen erikoisliike Hollolassa. Värisilmä on Väritukku Oy:n nimiin rekisteröity aputoiminimi.


Samalla saatte taatusti laadukasta ja ammattitaitoista palvelua . Winner suunnittelupalvelu.

Kaikki kodin pintamateriaalit. Sävylä - ulkomaalauksen värisuunnittelu. VÄRISILMÄ MIKKELI, Setrikatu Mikkeli, puh. Laatat, tapetit, lattiamateriaalit, maalit, paneelit.


Lisäksi valikoimissamme on mm. Timo Vantola, Sisustusmyyjä. Hannu Halonen, Sisustusmyyjä, maalitohtori. Yritys toimii Rakennustarvikkeet -toimialalla.


Meiltä saat asiantuntevan palvelun,. Avoinna: ma- pe 9-1 la 9-13. Kodin sisustamisessa kannattaa käyttää apuna Värisilmän asiantuntemusta.


Hakuehdoilla värisilmä löytyi yhteensä käännöstä. Olemme pintamateriaalien erikoisliike, josta saat monipuoliset palvelut sekä korkealaatuiset, kestävät pintamateriaalit asiantuntevan henkilökuntamme opastuksella ja suosituksilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Tarjoamme kaikki kauniit sisutusmateriaalit edulliseen hintaan ihanaan kotiisi. Tuoreimmat uutiset aiheesta: Värisilmä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit