Valmiit mökkipaketit

Iso osa mallistostamme on saatavana valmismökki toimituksena. Kaikki mallit ovat muunneltavissa tarpeidesi mukaan. Jos mallistosta ei kuitenkaan löydy sopivaa mökkiä, suunnittelemme sinulle sellaisen. Mökki varustellaan tehtaalla valmiiksi . VALMISMÖKKI (jalasmökki). Pienet rakennukset (n. mja sitä pienemmät) saunamökit, aitat, varastot, grillikatokset yms.


Rakennukset kuljetetaan sovittuna päivänä kuorma-autolla tontillenne ja nostetaan kuljetusauton nosturilla perustuksilleen . Hossa on mukavan kompakti hirsimökki, jossa sopivasti tilaa pienelle perheelle. Makuuhuoneen lisäksi mökin parvella on yöpymistilaa - hengelle. Tämän hirsimökin runko rakentuu nopeasti ja helposti hirrestä ylös vesikattoon saakka.


Mallista on valmiiksi saatavilla sekä saunallinen että saunaton hirsimökkiversio. Jokaisen suomalaisen unelmana on oma hirsimökki vesistön äärellä. Salvos rakentaa hirsimökit pitkällä kokemuksella ja hirsirakentamisen perinteitä kunnioittaen. Kattavassa valikoimassamme on lukuisia erityyppisiä hirsimökkejä, jotka ovat täysin . Riippumatta siitä vastaako tarpeitasi valmismökki tai esimerkiksi uniikkiin suunnitelmaan perustuva moderni mökki , löytyy Hongan mökkipakettien valikoimasta sopiva vaihtoehto mökin.


Näin hirsimökki tai hirsihuvila on aina yksilöllinen vapaa-ajan koti, vaikka sen pohjana olisikin valmiiksi suunniteltu mökkimalli. Tervetuloa tutkitusti tyytyväisimpien hirsitalorakentajien joukkoon! Myös aidosti muuttovalmiina. Joro-Huviloiden saunamallistosta löytyy sopiva vaihtoehto sekä mökille että omakotitalon pihasaunaksi.


Löylyvalmiina toimitettaviin malleihin sinun täytyy valita vain haluamasi varustelut, ja sauna kuljetetaan pihaasi täysin käyttövalmiina. Voit myös valita toimitustavan pakettina. Pakettitoimitus tarjoavaa omatoimiselle . Rakennemma mökkejä ja muita hirsirakennuksia yhteiskumppaneidemme mallistoista.


Hirsimökit ja hirsirakennukset avaimet käteen periaatteella. Ja tee se täysin omalla tyylilläsi. Toteuta unelmasi hirsitalosta tai -huvilasta. Me Kontiolla tiedostamme, että meillä kaikilla on oma tyylimme elää.


Siksi kodin tulee heijastaa sinun ja perheesi tyyliä ja tarpeita. Tahdomme olla tukenasi kodin tai vapaa-ajan asunnon toteuttamisessa, aina suunnittelusta valmiiseen toimitukseen . Välimuistissa Samankaltaisia Kastelli-huvilat ja -saunat istuvat suomalaiseen järvimaisemaan. Muuttovalmis mökki vähällä vaivalla.


Kesämökin rakentamisen ei tarvitse tuottaa päänvaivaa, sillä mieleisen huvilan saa tilattua viimeistä listaa myöden valmiina. Halutessaan jopa tontin raivauksen ja mökkitien tekemisen voi niputtaa samaan sopimukseen. Kiireisille asiakkaille tarjoamme valmiiksi suunnitellun talopaketin, jonka voit vaikka heti hakea varastostamme.


Valmiit hirsitalot varastossa. Ja jos et ehdi tulla hakemaan taloa, toimitamme sen itse perille. Hirsitalomalleja, jotka olemme rakentaneet sinulle valmiiksi : . Saat mökin juuri niin valmiina kuin haluat, jos sinulla on varaa maksaa siitä. Halvinta on tehdä itse, kalleinta tilata mökki avaimet käteen -toimituksena.


Helposti koottavat kesämökit ja lomamökit mahtavasta valikoimasta. Suomalaiseen maisemaan sopivat mökkipaketit. Tilaa oma hirsimökkisi jo tänään ! Yritin etsiä ja vertailla valmismökkejä, mutta vastaan tuli kaikenlaisia superhienoja mummonmökkejä. Olen köpelö näiden asioiden kanssa, joten tietäisik. Olisiko tietoa mistä saisi mahd.


Tontti on valmiina mutta mökki puuttuu. K-Rauta tarjoaa sinulle talo- ja mökkivalikoiman, joista löytyy jokaiselle se oma koti. Talomerkkimme ovat muuttovalmis Ainoakoti kolmella eri tavalla: muuttovalmis, sisustusvalmis tai talopaketti omatoimirakentajalle. Meiltä löydät myös upeat, Suomen vaihteleviin oloihin suunnitellut Kimara-hirsitalot, -huvilat, - mökit sekä . Saunamökkisuositukset: Karvian Hirsirakentajat suosittelee rantasaunaa rakennuspaikan maksimi koolla. Rantasauna tuo mökkipaikkaan arvokkuutta ja tekee mökistä kokonaisuuden.


Hirsikehikon pystytys valmiille perustuksille. Jämsän Huvilarakentajat Oy:n toimitusjohtaja Samuli Tenkanen muistuttaa oman osallistumisen eduista. Tosi paljon sitä hintaa saa laskettua, jos pystyy itse edes olemaan kaverina rakennuksessa, Tenkanen sanoo. Tenkasen mukaan hänen yrityksessään pyritään valmistelemaan kaikki niin valmiiksi , .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit