Torikivi musta

Se on erinomainen valinta niin pihatielle, pysäköintialueille kuin vaikkapa autotallin edustalle. Suorakaiteen muotoinen torikivi on tukeva ja hyvin sitoutuva pihakivi. Aukiokiven, Torilaatan sekä hulekiven kanssa. Torikivi 278x138xvärillinen. Monipuoliset ladontavaihtoehdot.


Korkealuokkainen läpivärjätty betoni takaa lujan laadun ja kestävän pihakiveyksen.

Suosittu ja helposti asennettava torikivi on erinomainen valinta yksityisille piha- alueille ja ajoväylille. Tuote lisätty ostoskoriin. Pihakivi punainen, sileä. Myyntiyksikkö, Neliömetri.


Käyttöyksikkö, Neliömetri. Yritys nimi, HB-Betoniteollisuus Oy. Näin toisiinsa sitoutuvat sidekivet käyvät hyvin myös kaltevien pintoja ja loivien luiskien pinnoittamiseen.


HB-BETONILTA PIHALAATTA HB-HIENOPESULAATAT värit:. Possible delivery methods: Erillisrahti - alue- HB-Betoni, Erillisrahti - alue- HB -Betoni, Erillisrahti - alue2-- HB-Betoni, Erillisrahti - alue- HB-Betoni, Erillisrahti - alue3-- HB-Betoni, Erillisrahti - alue3-- HB-Betoni, Erillisrahti - alue- HB-Betoni, Erillisrahti - alue4-- HB-Betoni, Erillisrahti - alue- HB- Betoni, .

Yhdistele luovasti eri kiviä. Image for HB torikivi musta from Kodin Terra. Nyt myydään - laadun pihakiviä edullisesti:Kaikki värilliset kivet on läpivärjättyjä. Painoteknisistä syistä tuotteiden värit voivat poiketa lopullisista tuotteista.


HB-Perinnekivet, suomuladonta. HB-Porraslaatta, Vallikivi musta. HB-Kakspuolilaatta ja IsoVallikivi musta. Raskas liikenne, myös julkinen käyttö.


Valikoimastamme löydät perinteiset pihalaatat, mutta persoonallisempaa ilmettä hakiessasi suosittelemme esimerkiksi patinoituja Antiikkikiviä. Ideoita oman pihasi toteuttamiseen löydät kuvagalleriastamme. Patinoitu patiokivisarja (kiven sarja).


Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. PATINOIDUT PIHAKIVET mm. Värit: karelia, punainen .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit