Taalovaara levi

Matkaa Sirkan kylässä sijaitsevaan Levikeskukseen on noin kilometriä. Tontti on kuivaa, mäntyä kasvavaa loivaa rinnettä. Lähin laskettelurinne ja hissi sijaitsee Kaakkoisrinteellä, hiihtolatuverkosto ihan vieressä. Alue on maastollisesti vaihtelevaa ja puustollisesti valtapuusto on mänty. Etäisyys Levikeskukseen: km.


Löydä uusi kotisi jo tänään!

Taalovaara , Kittilä, Lappi. Fonecta Kartat ovat Suomen nopeiten päivittyvät kartat. Laatuluokka: QHenkilömäärä: 6. Suksibussinreitti: km. Loma-asuntotyyppi: mökki.


Villa Immeljärvi Järvenrantahuoneisto 180m max hengelle. Levi Cirius, 250m mh, max hengelle.

Sijainti: Levin keskusta. Kätkä Viisi, 281m 7mh, max hengelle. Mökki sijaitsee rinteiden läheisyydessä. Kansanperinteessä Suurnoita Päiviöstä on lukuisia tarinoita. Polku on Kätkätunturissa.


Alakerrassa: keittiö, olohuone, mh, jossa parisänky, sauna, pukuhuone, ph ja wc. Yläkerrassa: mh, joissa molemmissa kpl kaapeilla osittain erotettua loossia ja sänkyä, oleskelutila ja wc. Autokatos yhdelle autolle, kolme autonlämmityspaikkaa. Trumpin suunnitelmissa oli kaksi hotellia, safarikeskus ja parisataa loma-asuntoa sisältävä kokonaisuus. Suunnitelmat eivät koskaan toteutuneet.


Yksi sijoittajista oli Teemu Selänne. Levi Spiritiksi ristitylle alueelle rakennettiin . Asunnossa on nukkumapaikkoja yhteensä seitsemälle henkilölle ala- ja yläkerran makuuhuonei. Nyt sinullakin on mahdollisuus tuntea entisaikojen tunnelma ja kulkea hetki poron kyydissä kauniissa Lapin luonnossa. Poroajelut teemme itse kouluttamillamme ja kasvattamilla kokeneilla sekä rauhallisilla ajoporoilla.


Levilehto Apartments kausikämpät. Levitori caravan alue temppurata kuntorata moottorikelkkaura retkeilyreitti retkeilyreitti kuntorata rakenteilla rakenteilla kuntorata kuntorata.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit