Suihkutanko asennus

Oras Natura -suihkusetti, joka sopii Oraksen termostaatti- ja pressostaattihanoihin. Oras Ventura on suunniteltu tarjoamaan täydellinen tauko arjen keskelle. Sarjaan kuuluu myös monipuolinen valikoima kylpyhuonetarvikkeita.


Meillä on ylimääräinen suihkuverhotanko ja ajattelin viedä sen kirpparille. Tanko on sellainen säädettävä teleskooppimalli.

Ongelmana on kuitenkin tangon säätö pienemmälle. Siinä on osaa ja niitä voi vaikka pyörittää, mutta mitään ei tapahdu. Suihkutanko ruuveilla kiinni puuhun ja puu liimalla seinään. Silikoni polyurtaani massat sikafleksit jne. Sulla on kusipää vuokranantaja kun ei hoida moista pikkuasiaa.


Lähetä lasku hommasta sille jos ei muuten niin vittuilumielessä. Netraudasta valikoima suihkutankoja edullisesti.

Tutustu tuotteisiimme ja tilaa uusi suihkutanko kätevästi netistä. Ei reijän tekeminen vesieristeeseen ole mitenkään ehdottoman kiellettyä, täytyyhän esimerkiksi hanat kiinnittää seinään, vaikka vesijohdot olisivatkin pinta- asennuksena. Mitään ylimääräisiä reikiä ei tietenkään kannata tehdä suihkun roiskevesialueelle, esimekiksi kiinnittää pesuvälinekoreja tai jotain . Käsisuihkussa on kolme säätövaihtoehtoa miellyttävän suihkukokemuksen saavuttamiseksi sekä kalkkivapaa ja helposti puhdistettava siivilä. Oras Optima -suihkusetti sisältää käsisuihkun, jossa kolme säätövaihtoehtoa miellyttävän suihkukokemuksen saavuttamiseksi ja puhdistettava kalkkivapaa siivilä.


Soveltuu nykyisen suihkusarjan tilalle, sillä uusia reikiä ei tarvitse porata. Ruostumatonta terästä, Ø x 7mm (pituus). Kromatut kiinnikkeet, säädettävä ABS-muovinen kiinnitys, x x cm. Mukana saippuakuppi ja säädettävä liukuva osa.


Ei sisällä suihkuletkua ja suihkukahvaa. Tarjoustemme voimassaoloaika muuttuu. Pakkauksen nettopaino, kg. Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus), 85. Heti saatavilla myymälässä Tarkista saatavuus myymälästä Poistunut valikoimasta , tilattavissa päivässäviikossa mihin tahansa myymälään.


Alumiininen muunneltava kulmasuihkuverhotanko.

Monikulma suihkuverhotanko. Voidaan muodostaa 90x9 170xtai 90x80xkulmat. Suojaa kylpyhuone roiskevedeltä. Valitse valkoinen tai krominvärinen. Säädettävä ja helppo asentaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit