Solar screen kalvot

Auton ikkunoiden tummennus. Käyttämämme Solar Screen kalvot ovat Amerikkalaisen ASWF kalvotehtaan tuotteita. Panthera kalvosarjan keraaminen pinnoite antaa kaikkein parhaimman mahdollisen suojan naarmuuntumista vastaan. Viime vuosina olemme kokeneet historiallisen kuumia kesähelteitä.


Ne laittavat jäähdytyslaitteet tiukille. Huono, liian kuuma sisäilma vaikeuttaa työntekoa monessa toimistossa ja tekee siitä jopa mahdotonta.

Useimmat jäähdytysjärjestelmät ovat tehottomia huippukuumilla säillä. Yli kaksikymmentä vuotta ja tuhansien kalvorullien ollessa takanapäin voimme kertoa oppineemme jotakin eri kalvoista ja niiden käyttötavoista. Samansuuntaisia ovat olleet ajatukset niillä yli 5henkilöllä, jotka ovat käyneet kalvokursseillamme. Safetyset Oy on räjähdyksensuojakalvoissa tehtaan valtuuttama . SunGard ja Solar Screen - kalvojen naarmunkestävä pinta on erittäin kestävä ja.


Volvoon Solar Screen Panthera sarjan keraamiset kalvot tummuutena. Samaan syssyyn tuulilasi kuntoon Espritin järjestelmällä. Malli, Hinta, Perjantaisin -.

Lumar ja Solar Screen kalvoja. Kalvoitettu ikkuna vähentää lämpöhävikkiä lämmityskausina. Ikkunalkalvot vähentävät myös aurinkoenergiaa, mikä auttaa jäähdytyskustannuksia. Ikkunakalvoilla vähennetään sisätilojen liiallista kuumuutta, valoheijasteita ja lämpöhukkaa, sisustuksen värihaalistumia sekä parannetaan omaisuus- ja henkilöturvallisuutta niin ajoneuvoissa, toimi- ja liiketiloissa kuin julkisissa . Kalvomateriaaleja kehitettiin vahvistamaan tätä ominaisuutta. Talvella kal- vot vähentävät lämmön siirtymistä lasipinnoista . Johnsson kalvossa on enemmän suojakerroksia ja siitä näkee paremmin ulos.


SunGard-auringonsuojakalvot, GlassGard- sirpale- ja . SolarScreen kalvo on € edullisempi kuin Johnson kalvot. Molemmissa kalvoissa ei ole väriä vaan tumma sävy. Etusivuikkunoiden tummennukset tehdään aina asiakkaan omalla . Suomen lain mukaan auton etusivuikkunoita ei saa tummentaa. SOLAR SCREEN - SOLAR PROTECTION INTERIOR MIRROR FILMS.


Te a-tummennuksessa autonne käyttäneet, oletteko valinneet kalvoksi Johnsonin vai Solar Screenin kalvot ? Hintaeroa ei paljoa ole, mutta toisaalta ei huvita maksaa edes sitä euroa lisää jos eroa ei käytännössä huomaa. Auto Eja mietinnässä vielä nuo tummuusasteet. Niistä varmaan topicceja . Teemme auton lasien tummennukset Solar Screen kalvoilla.

Tummennuksilla on viiden vuoden takuu. Auto tulee olla pesty ja kotieläinten karvoista vapaa. PWL_TUMMHINNASTO Hinnat sisältävät ALV 24 .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit