Smart fortwo tekniset tiedot

W forfour Electric motor. Separately excited three-phase synchronous motor. Ja smart fortwolla on paljon tarjottavaa tämän lisäksi. Tutustu tämän upean kaupunkiauton kaikkiin ominaisuuksiin.


Alunperin tämä Ranskassa valmistettu malli tunnettiin nimellä City Coupe. Tällä Smartin ensimmäisellä mallilla on pituutta vain metriä ja autoa valmistettiin sekä umpikorisena että avomallina. Hp) - Tekniset tiedot, polttoaineen. Polttoaineen kulutus - Maantie 4. Fortwo on nykyisellään ainoa Smartin nimellä myytävä auto, mutta korimalleja on sentään kaksi: Coupé ja avomalli Cabrio.


Litraisesta bensiinimoottorista on . Muotoile tämän auton tietoja. Auto kehiteltiin alun perin. Kaikki autot saapuivat North Vancouveriin päivää myöhemmin, ilman teknisiä ongelmia. SMART FORTWO Coupe (450) 0. Kiihtyvyys (0-1): 1s.


Muita Santanderin tuotteita Suomen markkinoilla ovat vakuudeton Santander Laina ja Mastercard -luottokortti. MOOTTORI: Kampiakseli, kiertokanget, vauhtipyörä ja männät. Tietoa sivustolla käytetyistä evästeistä. Palvelun hinta alkaen 89€ Tarkista auton tiedot. Smart Fortwo coupé kw cdi passion.


Kuljettajan käytössä on myös erityinen ECO-ajotilavalinta, joka maksimoi akkukapasiteetin käytön ja energian talteenoton hidastuksissa ja jarrutuksissa. Tutka-anturi seuraa liikennetilannetta ja optimoi energian talteenoton kulloisiinkin ajo- ja liikenneoloihin. Myös Vaihteistot, korin osat,. Voit tarkistaa kohteen tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista. Yleisilmeeltään ihan siisti.


Edessä kolisee joku ja takana. Tästä syystä tämän käyttöoppaan tiedot , kuvat ja selostukset eivät voi olla perus teina vaateille. Voimassa kansallisten autoja koskevien määräysten mukaan.


Näytä kaikki kuvat (7)Piilota kuvat. Rekisterinumero: ZLL-430 .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit