Sisalmatto kissa

Meidän britti ilahtui, kun koko asuntoon tuli uudet sisal -matot. Kynsimistä harjoitetaan kaikkiin mattoihin tasaisesti. Onko mitään muuta mattoa kuin . Meillä on karvapalloja oksenteleva pitkäkarvainen kissa ja eteisessä luonnonsävyinen (beigehtävä) sisal-matto. Pari kertaa kissa on oksentanut matolle, mutta tahraa ei ole jäänyt kun ollaan kostealla pyyhitty pois.


Muutenkaan mielestäni kura ja lika ei erotu sisal -matosta kovin hyvin. Re: Kissan omistajan sisustusvinkit. Meillä on olohuoneessa bambumatto, joka on tähän mennessä ollut paras matto ikinä! Ei kerää karvaa ollenkaan, ei jää kynsistä jälkiä ja on vielä (minun makuuni) kivan näköinen.


Muissa huoneissa olemme nyt suosiolla luopuneet . Vinkki, kun kauhistelette sisal -köyden hintaa: itse olen tuota ostanut maalaismarkkinoilta, siis ihan torilta. Tällaisia voisivat esimerkiksi olla irtonaiset tai vaihdettavat sisalmatot , joita voisi laittaa kiinni erilaisiin huonekaluihin, kuten tuoleihin, sillä tutkimuksessani sain selville kissojen aika ajoin teroittavan kynsiään niihin. Tuoleihin kiinnitettävät ratkaisut eivät kuitenkaan täyttäneet tavoitetta siitä, että kissa pääsisi . Matto aloitettiin kiertämään tolpan ympäri ja nitomalla sitä kiinni sitä mukaa kun työ etenee. Kaikki kolme mattoa kieritettiin samaan aikaan. Matot kannattaa kiinnittää limittäin liitosten kohdalta.


Matot ruuvattiin kiinni muutamasta kohti ruuveilla, jotta varmasti pysyy! Jokainen jolla on kissa , tietää miten . Pehmeä Kissa - matto sopii lasten ja nuorten huoneeseen. Mutta mä myös vähän epäilen, etteivät kissat niin innostuisi paljaista hyllypaloista seinillä?


Noista kaarevista ehkä nukkumistarkoituksessa, mutta ainakaan meillä kiipeilypuuta ei käytetä nukkumiseen vaan hepuliralleihin. Siksi mä mietin, pitäisikö noissa kiinteissäkin ratkaisuissa olla jotain sisalmaton. Cassi esittelee: musta matto ja uusi Step-elementti.


Uusi vuosi tuo meille uutuutta:. Ne ovat laadukkaita, moderneja ja käsityönä valmistettuja, kissojen aktivointiin tarkoitettuja kiipeilyseiniä, mutta myös sisustuselementtejä. Ihan tyytyväisiä ollaan oltu, mutta jos uuden ostaisin, niin suojaisin sen mattojen suoja-aineella.


Reunat ovat aika roisin näköiset, kun niihin on lika tarttunut. Itse mattoon ei niinkään. Kestävä on, vaikkakin IKEAn laatua. Ei olle vielä pesetetty: IKEAn ohjeen mukaan ei voi pestä ja varmaan heidän laatunsa siitä vähän . Kun puhutaan kissalähtöisestä sisustamisesta, tulee monelle mieleen ensimmäisenä teddy-karvalla ja sisal -köydellä verhoillut raapimapuut, jotka eivät aina sovi yhteen sen käsityksen kanssa, mikä ihmisellä on esteettisyydestä.


Muutettuamme pieneen m² rivitalokaksioon ensin kahden, sittemmin . Maikki(Ei varmistettu) 27. Meillä on eteisessä samanvärinen sisal -matto ja nyt se on täynnä tummempia länttejä kun kissa on päättänyt tyhjentää vatsalaukkunsa sisällön siihen. Eli toivottavasti M ei onnistu sihtaamaan . Suomen suurin valikoima ja ilmainen toimitus yli euron ostoksiin! Sisalilla päällystetty ulkopinta tarjoaa kissasi teräville kynsille oivan kohteen ja pörröisellä plyysikankaalla päällystetyt kolot ovat turvallinen ja mukava paikka torkkua sekä tarkkailla ympäristöä. Helppohoitoinen, kovapintainen ja kestävä käytävämatto.


Maton pohja on hyvin paikoillaan pysyvää lateksia. Imurointi säännöllisesti. Pesu haaleassa vedessä ja kuivaus pyöreällä tangolla. Konepesu ja liotus on kielletty.


Sesongin matoissa on paljon malleja ja värejä. Tilaa matot edullisesti Ellokselta. Shoppaile helposti netistä Ellos.


Bukleematto NEA on perinteiseen suomalaiseen, miksei myös moderniin, kotikäyttöön soveltuva kumipohjainen matto. PET KIT - matto , x 60cm. Soirolan mielestä allergikon paras valinta on lyhytnukkainen, tiiviisti kudottu matto , joka sitoo huoneen hienojakoisen pölyn.


Ehdottoman tärkeänä pidän maton imuroimista oikealla suulakkeella. Muodikkuudestakaan allergikon ei tarvitse nykyään tinkiä, sillä keinokuidusta valmistetut pitkänukkaiset matot .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit