Queen kaihtimet

Se ei ole vain kaunis vaan myös käytännöllinen sisustuselementti, jonka avulla luot helposti erilaisia valaistuksia ja tunnelmia lasitetuille parvekkeille ja terasseille sekä sisätiloihin. Luonnonvalon määrää säätämällä luot kotiisi aina parhaat olosuhteet oleskeluun, . Kankaiset vekkikaihtimet ikkunoihin, lasitetuille parvekkeille ja teraseille. Käytännöillinen kaihdin , joka ehkäisee parvekkeen kuumumista!


Visor Queen - kaihtimet suojaavat auringon paahteelta ja tuovat yksityisyyttä.

Kankaan taustapinnassa on ohuenohut helmiäis- tai metallipinnoite, joka . Taustan kalvopinta heijastaa parvekkeelle tulevan auringonsäteilyn tehokkaasti takaisin ulos. Queen parvekekaihtimissa käytetään erikoiskangasta, jonka taustapuolella on ohuenohut helmiäis- tai metallikalvo. Sen lisäksi, että Queen parveke- kaihtimet suojaavat sinua ja parvekettasi liialta kuumuudelta, ne laskevat myös . Runsas värivalikoima tuo sisustukseen uusia raikkaita vaihtoehtoja.


Kaihtimesta on saatavilla läpinäkyvä, puolipimentävä ja pimentävä vaihtoehto. Kangasmateriaali kestää pesemistä, auringonpaahdetta, kosteutta ja pakkasta. Monipuolisuutensa ansiosta se soveltuu parvekelasien lisäksi myös .

Visor-Queen on hallitsija, jonka arvostus vain kasvaa. Kaihdin joka säätyy kahteen suuntaan. Kaihtimilla voit säätää valon määrää sekä näkyvyyttä ulkoa sisälle. Kangas on vesipestävää polyesterikangasta, joten kaihtimen likaannuttua sen saa helposti puhdistettua.


Queen –parvekekaihtimien kankaan taustapuolen ohut helmiäis- tai metallikalvo heijastaa parvekkeelle tulevan auringonsäteilyn . Rakenne on semmoinen, että kaihdin on avattavissa sekä ylä- että alapuolelta, jolloin sitä voi tarvittaessa pitää myös pelkkänä . Ihan ehdoton lisävaruste ja mukavuustekijä sinunkin parvekkeellesi! Kaihtimia on 4kpl ja ne sopii parvekelasiin jonka lasin leveys 56cm ja lasiosan korkeus 145cm. Kaihtimet on helppo asentaa pintaan, ei tarvi porata reikiä tai muuta.


Parvekekaihtimet lisäävät lasitetun parvekkeen käyttömukavuutta. Nauti kauniista kesäpäivistä sopivan viileällä, lasitetulla parvekkeellasi. Meiltä mQueen vekkikaihdin, screenkankainen erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu rullakaihdin sekä pystylamellikaihdin että paneliverho - kysy lisää! Kaihtimet tekevät parvekkeesta entistä viihtyisämmän, sillä ne suojaavat kuumuudelta ja pitävät uteliaat katseet loitolla.


Asennettuamme tuotteet opastamme sinua niiden käytössä. Kaunis ja käytännöllinen. Harmittaako parvekkeelle kurkkiva naapuri?

Nouseeko parvekkeen lämpötila kesäisin tuskaisiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit