Pikanaula

Kun pikanaula lyödään etukäteen porattuun reikään, se laajenee koko mitaltaan. Helppo käyttää esimerkiksi alushirsien, kattorautojen, reikänauhan tai putkikiinnikkeiden asentamiseksi betoniin. Sopii erityisesti puurakenteiden, ikkunanpuitteiden tai ulos työntyvien osien kiinnittämiseen myös reunan läheltä . Lisää valikoimaa myymälöissä.


Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta.

Pakkauksen nettopaino, 0kg. Tuotteen pakkauksen mitat ( syvyys,leveys,korkeus), 16. Porattavan reiän halkaisija (mm), 8. Pintakäsittely, Sähkösinkitty. Soveltuu kevytsoraharkolle . Edullinen mutta laadukas pikanaula kevyiden materiaalien helppoon kiinnitykseen.


Kiinnike on nopea ja helppo asentaa. Porataan reikä suoraan kiinnitettävän aineen läpi ja lyödään kiinnike reikään.

PIKANAULA 6X60MM 100KPL SINKITTY10. Naula-ankkurin kiinnitys sujuu nopeasti ja helposti, ja siksi sitä kutsutaan myös pikanaulaksi. PKN on tarkoitettu kevyeen kuormitukseen kovissa materiaaleissa kuten betonissa ja tiilessä.


Poraa reikä alustan läpi ja lyö naula-ankkuri paikalleen vasaralla. M6Xmm pikanaula , koosta riippuen paketissa tai 1kappaletta nauloja. Spit EXPRESS - pikanaula soveltuu keveiden tai väliaikaisten kiinitysten tekoon. Jousiteräksinen pikanaula on tarkoitettu läpiasennuksiin. Naula lävistää kiinnitettävän kappaleen vaivattomasti ja kiinnittyy laajenemalla koko mitaltaan.


Kokoteräksinen PKN sopii . Mitat: 8x 70mm Sisältö: 100kpl. Pika-ankkuri eli pikanaula. Yksinkertainen ja nopea kiinnitysmenetelmä. Rimojen ja juoksujen kiinnittäminen betoniin.


Pysyykö niillä katto, ettei tipu niskaan? Eli huoneeseen tulee k. Materiaali sinkitty jousiteräs. Metallituotteet, Kemiallinen kiinnitys, Nailontuotteet, Eristekiinnikkeet, Poranterät, hiomalaikat, tarvikkeet.

Metallin kiinnittämiseen massiivisiin materiaaleihin, kuten betoniin, luonnonkiveen tai tiileen. Pikanaula eli pika-ankkuri.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit