Petsilakka hinta

Liuotinohenteisella, täyskiiltävällä Petsilakalla suojaat ja sävytät helposti erilaiset sisätilojen kalusteet. Petsilakka kestää hyvin pesua, kulutusta ja esimerkiksi rasvoja. Lakkapinta on pölykuiva noin neljän tunnin kuluttua ja uudelleenkäsiteltävissä vuorokauden kuluttua lakkauksesta.


Kuivumisaika riippuu alustasta ja . Tikkurilan värillistä petsilakkaa käytetään huonekalujen pintakäsittelyyn.

Käsittelemättömien ja aiemmin käsiteltyjen puupintojen käsittelyyn ja uusimiseen. Läpikuultava, valonkestävä pinta. Soveltuu myös lasten leluille. Täyskiiltävä värillinen alkydilakka puupinnoille sisällä ja ulkona.


Tämä toiminto avaa modaalisen valintaikkunan. Hover over image to Zoom. MAALIT JA KEMIKAALIT (553). Perinteinen täyskiiltävä värillinen alkydilakka puupinnoille sisätiloissa.

Maalit, saunasuojat, öljyt ja lakat, sisälle ja ulos ja kaikkiin pintoihin Bauhausista varmasti edulliseen hintaan. Tutustu nettivalikoimaamme! Puu, jota käytetään sisätiloissa ja huonekaluissa tarvitsee asianmukaisen pintakäsittelyn ja säännöllistä huoltoa. Pintakäsittely elävöittää puun pintaa ja antaa sille koristeellisen ja huolitellun ulkonäön.


Se helpottaa puhtaanapitoa ja samalla suojaa puupintoja kosteudelta, turpoamiselta ja . Tikkurilan Vanhan ajan värien valinnassa on käytetty asiantuntijoina Suomen johtavia perinteisen rakentamisen ja entisöinnin osaajia. Vanhan Ajan Värit -värikartan mukaan voidaan sävyttää useimpia Tikkurilan ulko- ja sisämaaleja. Istuin on tammiviiluinen koivuvaneri. Jalkakehikko on kromattua metalliputkea. Vakiovärit: Jalkaosa kromattu metalliputki.


Hinta (sis. alv.) 3€. Värillinen alkydilakka puupinnoille sisällä. Löydä Maston WOODmix 2ml petsilakka parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Herdins petsilakka on liuotepohjainen (polyuretani) kirkaslakka.


Antaa kulutustakestävän pinnan ja hyvän suojan värillisiä ja lämpimiä nesteitä vastaan.

Hyvä tarttuvuus aiemmin latuille pinnoille jonka vuoksi erinomainen huonekalujenhuoltoon. Kaikki muut värit, paitsi valkoinen, ovat sekoitettavissa keskenään. Myydään aukaisematon Tikkurilan petsilakka , väri pähkinä. Valitse alla olevasta listasta tuoteryhmä.


Nouto tai kulkeutuu tarvittaessa Helsingin keskustaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit