Ovitor puomi

Temec-liikenteenohjauspuomi toimii luotettavasti. Sen käyttöalueita ovat mm. Temec sopii kohteisiin, joissa avauksia on päivän mittaan paljon ja missä puomin pitää sulkeutua ja avautua nopeasti. Aidat, portit, porttiautomatiikka, puomit , kaiteet. Pur-ait Oy:n valikoimasta saat puomit kaikkiin käyttötarkoituksiin: nopeat liikenteenohjauspuomit, käsivoimin liikuteltavat teleskooppipuomit mökkiteille sekä järeät sulkupuomit.


Ovitor -koneistot teollisuuskäyttöön. Lataa PDF – tekninen esite Lataa PDF esite Lataa tuoteryhmän esitepaketti zip- muodossa. Olennainen osa portin turvallista käyttöä ovat liitettävät turvalaitteet esim. Automatiikka voidaan integroida osaksi kiinteistön muuta tunnistin- ja kulunvalvontakokonaisuutta.


Temec- puomin vakioväritys on kelta-musta ja maksimileveys viisi metriä. FINLAND Laitteita ei ole tarkoitettu toimimaan itsenäisesti, vaan osana konetta, erityisesti sähkökäyttöisissä ovissa, puomeissa , porteissa tai vastaavissa. Huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä automaattiportteja sekä puomikoneistoja: mm. Tehtävä pitää sisällään asiakkaan eri kohteissa sijaitsevien porttien, ovien ja puomien monipuolisia kunnossapito- ja huoltotöitä. Työssä kierrät kohteissa itsenäisesti, joten tehtävässä . Liukuportin kannatinpylvässarja valetaan betoniperustaan, jonka syvyys on maaperästä riippuen n. Korkoa määritettäessä on huomioitava portin liikkeen ulottuvuus aukeamis- ja sulkeutumissuuntaan.


Moottorin jännite 3- vaiheinen A. Näin varmistetaan tuotteiden optimaalinen yhteensopivuus ja kestävyys myös vaativissa ympäristöissä. Yleiskuva toiminnoista 9. Puomikoneistot ovat erittäin luotettavia ja hiljaisia. Ilkivaltaa kestävä vahvarakenteiset puomikoneistojen puomit on erikoisalumiinia. Välimuistissa Samankaltaisia.


Tuotteet soveltuvat Suomen vaativiin sääolosuhteisiin. Nice tuotteita on käytetty Suomessa yli kymmenen vuoden ajan. Ovien ja porttien automatisointi helpottaa arkea. TEMEC-pystypuomimalli on myös muissa käyttökohteissa ollut erittäin toimintavarma ja soveltuva ajonestolaite. Puomin jatkaminen ajoaukon leventämiseksi ei onnistu nykyisellä alumiini-rakenteella.


Laitteeseen voidaan vaihtaa pitempi lasikuituinen puomi , joka on . English auch in deutsch.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit