Elementtitalo kokemuksia

Olemme kilpailuttamassa ja valitsemassa muuttovalmista talopakettia. Ajatuksenamme on rakentaa Pohjanmaalle n. Onko teillä kokemuksia eri talotehtaiden muuttovalmiista talopaketeista? Olisi mukava kuulla sekä hyviä . Kannattaako rakentaa itse vai luottaa talopekettien rakentajaan.


Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Välimuistissa Samankaltaisia Meille on tulossa tunnetun talotehtaan talo. Pakettiin kuului asennus vesikattoon asti. Siihen asti kaikki oli ok kunnes kasaus alkoi. Pienelementtien kasaus kesti n. Tällä hetkellä on menossa katon kasaus ja aikaa en uskalla arvata,lopullinen aika mennee 5-viikkoon.


Millaisia kokemuksia pakkislaisilla on elementeistä rakennetuista omakotitaloista. Elementtitalot kiinnostaa nopeutensa ja ennen kaikkea sen takia, että ne rakennetaan säältä suojassa. Esimerkiksi väliovet olivat väärän kokoiset.


Tirkkosen talopaketti tuli ajallaan ja hän sai rakennettua talon valmiiksi. Pian alkavat kaverit kysellä talopakettien myyjää. Tässä Tirkkonen ja yhtiökumppaninsa Pekkarinen löivät hynttyyt yhteen. Kauko Pekkarisella on vuosikymmenien kokemus talopakettien . Olemme aikeissa rakennuttaa talopaketista itsellemme uutta kotia.


Itse emme taide rakentamista, joten ajattelimme avaimet käteen-pakettia tai urakoitsijaa joka rakentaisi mistä vain talopaketista meille täysin valmiin kodin. Asennustyö on ulkoistettu jollekin paikalliselle alihankintafirmalle, jolla ei välttämättä ole paljon kokemusta. Olikohan se Älvsby, josta on tullut eniten valituksia kuluttajaneuvontaan. Valituksia työn jäljestä, laadusta ja sopimusrikkeistä kuulemma tulee kuukausittain, jopa viikottain eri firmojen talopaketeista, siitä oli joku aika . Aitomaa on johtanut muun muassa Finlandia-talon julkisivuremonttia. Hänellä on vuoden kokemus alalta.


Vertailuun valittiin ne talotehtaat, joiden muuttovalmis-tarjonnasta löytyi kaksikerroksinen talomalli, joka pienehköillä muutoksilla sopisi tontille ja täyttäisi . Näitä myyvät jopa samat rautakauppaketjut kuin suomessa . Teema Talot vaikutti mielestämme monilta osin hyvältä. Talo oli elementtitalo , jollaisen halusimmekin. Olimme myös kuulleet paljon positiivista muilta rakentajilta ja myyjä oli oikein mukava. Same kaveri olisi toiminut myös talon suunnittelijana ja sen kyllä huomasi, että nyt puhuu kaveri joka jotain tietääkin. Voi ostaessa sopia tarvittavat muutokset.


Kastelleista kokemuksia kolmen talon osalta. Kauppoja tehdessä ilmeisesti voi sopia kuka pystyttää. Pystytys porukan suosituksia kannattaa kuulostella. Nämä kolme olleet tyytyväisiä . Ei enää koskaan uuteen elementtitaloon asumaan.


Asumioikeusasunto asumiskelvoton Olen kuullut monen kokeneen rakennusmiehen ihmettelevän, mistä löytyy kolmenkymmenen vuoden kuluttua asumiskelpoinen talo. Kokemus opetti sen karvaasti. Uudet rakennusmääräykset aiheuttavat sen, että . Haminalaiset Anna Kuikko ja Tomi Salminen tilasivat talopaketin syksyllä ja reilun parin kuukauden kuluttua talo tupsahti tontilleen rekka-auton vetämällä lavetilla!


Talopaketti asennettiin muutamassa päivässä. Muurametalot on suomalainen valmistaloihin erikoistunut talotehdas. Teemme valmistalot ja talopaketit avaimet käteen muuttovalmiiksi kodeiksi.


Helmitalon mallisto koostuu selkeistä tämän päivän vaatimukset täyttävistä talomalleista, jotka on suunniteltu suomalaisten perheiden kodeiksi. Talomallistossa on yli 1muokattavaa kotivaihtoehtoa, myös muuttovalmis-ratkaisu. Suomen vanhin talopaketti.


Unelmiesi koti Omatalolta! K-Raudan paketeista lähinnä! Muuttovalmis Dekotalo on stressitön ja helppo ratkaisu! Me rakennamme toiveittesi talopaketin muuttovalmiiksi – jo perustuksista aina viimeiseen listaan saakka.


Yleisesti ottaen tyytyväisyyteni on parantunut, mutta se on hieman kaksijakoista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit