Asfaltin teko itse

Kahdenlaisia päällysteitä. Kivimurskeesta ja bitumista syntyy vuosia kestävä päällyste. Teiden päällystämisessä käytetään kahdenlaista asfalttia : kuumaa asfalttia vilkkaasti liikennöidyille teille ja pehmeää asfalttia vähäliikenteisille teille. Pehmeä asfaltti on korvannut kokonaan aiemmin käytetyn öljysoran, . Koti ja rakentaminen › Puutarha › Pihasuunnittelu Välimuistissa Samankaltaisia 22.


Pitäis saada asfalttia etupihalle.

Näköä saat jos teet tai teetät pohjien teon jälkeen reunakiveykset (näkyviin 5-10cm) luonnonkivestä ja mahd. Laatoituksen voit tehdä itse tai sellaisen kaverin kanssa joka on tehnyt ennenkin sen. Tuohon hintaan sisältyy viimeinen tasoitus ja jyräys.


Pintamaata poistettu ja mursketta ajettu n. Säilymisaika 1–vuotta avaamattomana ja vähintään kk avattuna ja ilmatiiviisti suljettuna - Menekki, jos kerrosvahvuus cn. Itse en vaihtaisi kivetettyä pihaa kivituhkalle tai asfaltille. Viestit: 78 Vierailut: 0. Pohjahan teillä lienee hyvällä.

Eikös se jyrsitty aines käytetä uuden asfaltin tekoon samalle paikalle? Message: Ajatus olisi uuteen konehalliin vetää öljysorapinta. Lähettäjä: JV Lauantaina 22. Mun mielestä tuo 1- neliöhinta on halpa, jos siihen kuuluu pohjienkin teko.


Talon pihaan vedettiin pari vuotta sitten asfaltti ja hinta oli euroa neliöltä, eikä sisältänyt kuin pinnan tasauksen ja asfaltin asennuksineen. Ei toki ollut kuin 2neliötä, mutta tekivät samalla taloon, joten yhteensä noin 600 . Ilman oikeaa asfaltti -asema laitteistoa ja siihen liittyvää tieto-taitoa ei syntyisi laadukasta asfaltoitua tiestöä. Kaksi vuotta sitten Espoossa kun pihaani asfalttia laitatin, Lemminkäinen oli yllättäen halvin, joten kyllä voi isoakin firmaa pihatyöt kiinnostaa. Siihen velvoittavat sekä CE-merkinnät, että tilaajien vaatimukset. Mitäs sitten, kun syksyn flunssa-aalto iskee ja aseman kolmesta pyörittäjästä kaksi onkin yhtä aikaa sairaana?


Kyllä tätä pystyy hetkellisesti yksikin mies pyrittämään, Korkeamäki sanoo. Kesätyöntekijöille ei itse asfalttiasemalla juuri tilaa ole . Lämmin kiitos kannustavista kommenteistanne! On jotenkin tosi merkityksellistä, että blogissanikin myötäeletään :) Haluaisitteko nyt kurkistaa meidän etupihallemme? Tekisi mieli vähän tuulettaa!


Hinta-arvio piharemontin budjetoinnin avuksi. Laskurilla saatte alustavan hinta- arvion omakotitalon, vapaa-ajan asunnon tai taloyhtiön piha-alueiden ja väylien asfaltoinnin kustannuksista. Laskuri antaa hinta-arvion syötettyänne asfaltoitavan alueen pinta-alan laskuriin.

Arvio on arvonlisäveroton hinta (alv ). Kaksi talvea ollut eikä routa ole jättänyt jälkeäkään. Niin 0- 1murske ja hiekka ammuttiin kiinni ajettavalla n. Paljonko toi itse asfaltti maksaa jos perustus töitä ei lasketa mukaan? Onistuisiko laittaa laakasiilon pohjaan josta jo betoni syöpynyt? Itse ehkä käyttäisin kylmämassaa ja tarvittaessa vetäisin pikikerroksen vielä päälle. Kylmämassa soveltuu ihan hyvin pienempien asfalttipaikkauksien tekoon.


Nimike saattaa olla asfaltinpaikkausmassakin tai vastaava. Asfalttiin ei hapot pysty. Pihakivi pitää melkeimpä asentaa itse , jos ei ole ketään joka sen asentaa, mutta sekin maksaa. Meillä oli koko etupiha asfaltilla siis piha-alue joka oli ennemmin soralla.


Tokihan etupihallekkin jää sitten kivasti nurmikkopintaa. Ettei nyt niin ole kovan . Ympäristöystävällinen asfaltti kiinnostaa hinnasta huolimatta. Uusi tapa valmistaa asfalttia tuottaa kolmanneksen vähemmän hiilidioksia perinteiseen verrattuna. Pikihöyry puuttuu, koska levitettävän asfaltin lämpötila on tavallista matalampi.


Kiinteistön pihan asfaltti - ja lisätyöt (m2).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit