Tiilijäte hinta

Maksuvälineinä jätteidenkäsittelyalueillamme käyvät vain yleisimmät luotto- tai pankkikortit sekä Visa Electron. Muistathan jätteidenkäsittelyalueillamme asioidessasi käydä välipunnituksessa, jos kuormassasi on sekä maksullisia että maksuttomia jätteitä tai merkittäviä määriä . Laskurista voit tarkistaa hinnan omalle osoitteellesi valitsemalla postinumeron, lavan ja toimitus- sekä tyhjennyspäivämäärän. Kaikki hinnat sisältävät alv.


Sekajätteen paino vaihtelee paljon, mutta keskimäärin se painaa n. Tiilijäte ei saa sisältää asbestia, raskasmetalleja,. PCB:tä tai muita vaarallisia jätteitä. Tuhkalla muita kuin öljyjen tuhkia sekä valuhiekkaa tai muuta sellaista, joka ei sisällä suuria lohkareita, rautoja eikä muita vastaavia aineita. Muiden jätelajien minimihinta on euroa.


Mikäli jätettä on enemmän kuin mitä minimihintaan sisältyy, hinta lasketaan jätteen painon ja . Muut hinnat veloitetaan pienten jäte-erien hinnaston mukaan . Vaaralliset jätteet hinnoitellaan erillisen hinnaston mukaan. Ei kaakeleita, laattoja, säkkejä, ämpäreitä, lasitiiliä, astioita tai muuta jätettä. Pieniä eriä (kappalekoko alle m) betoni- ja tiilijätettä otetaan vastaan lajitteluasemilla. Tätä suurempia palasia ja suuria eriä vastaanotetaan jätekeskuksissa. Energiajäte, 73 933.


Eristevilla, 50 600. Erityisjäte, 155 1963. Kattohuopa, 88 1015. Kipsilevyt, 60 860. Kompostoivat jätteet (puutarhajäte), 23 244. Kyllästetty puu, yritykset, 16 2 2087.


Katso vaihtolavan hinta ja kuljetukset Tampereen alueella. Tutustu myös kierrätyshinnastoon. Jätehuollon palveluhinnasto sisältää HSY:n asiakaskiinteistöiltä jätteenkuljetuksesta perimät hinnat ja jätteen vastaanottopaikoilla perittävät hinnat. Nestemäiset jätteet altaisiin, 60 736.


Betoni- ja tiilijäte , alv. Puutarha- ja puistojäte, kuorma- autolla, 20 228. Puujäte, kuorma-autolla, 20 280. Topilassa vastaanotetaan suurkuormia betonia sekä tiiltä seuraavan luokittelun mukaan. Murskatulla betonijätteellä korvataan neitseellisiä raaka-aineita, . BETONI- JA TIILIJÄTTEEN VASTAANOTTOHINNASTO 1. BETONIJÄTTEEN VASTAANOTTOHINNAT: hinta yksikkö.


Asbestijäte, mineriittilevyt. Painekyllästetty puujäte. Jätteen hinta määräytyy jätteen laadun mukaan. Viime kädessä jätteen vastaanottaja määrittelee mihin jäteluokkaan jäte kuuluu.


Hinnat sisältävät alv. Otamme maksutta vastaan: lajitellut hyötyjätteet (esim. metallit, lasipakkaukset, pahvit, paperit) .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto