Suihkunurkka altaalla

Suihkukulma altaalla 90x90x1cm. Tämä toiminto avaa modaalisen valintaikkunan. Hover over image to Zoom. Yksinkertaisen kaunis ja helposti koottava kokonaisuus.


Lasikuituvahvisteinen allas on saniteettiakryyliä, runko ruostumatonta terästä. Suunnittelussa on otettu huomioon lattioiden . Harma on kansainvälisesti tunnustettu tavaramerkki, jossa yhdistyvät muotoilun, helppokäyttöisyyden ja parhaiden materiaalien välinen harmonia. Katso kaikki Kodin Terra -verkkopalvelun Ei merkkiä- tuotteet Katso kaikki.


Valikoimastamme löydät suihkuseinät, suihkunurkat sekä suihkukaapit, joiden avulla lisäät suihkussa käynnin mukavuutta. Tutustu valikoimaamme ja nosta kylpyhuoneesi mukavuus uudelle tasolle. Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta.


SUIHKUNURKKA GOODIY PEARL 90X90. Samalla voit tilata meiltä tyylikkäät . Hanki kylpyhuoneeseesi moderni suihkunurkka pelkistetyillä linjoilla ja kirkkaalla lasilla tai vaikka kaarevalinjainen suihkukulma tyylikkään huurteen värisillä laseilla. Laadukkaat suihkukulmat ovat käytännöllinen ja tyylikäs . Rajaa tuotteita Rajaa tuotteita. Center- suihkunurkassa on kirkaslasiset, koko leveydeltään kaarevat, kääntyvät ovet, joiden ansiosta vapautuu lattiatilaa, kun suihkua ei käytetä. Tuote ei ole tällä hetkellä ostettavissa verkkokaupassa Varmista . Useimpiin suihkukaappeihin asennetaan sekoittaja suihkukaapin sisälle.


Sankan vaihtoehdoista voi valita suihkukaapin, jonka suihkupaneeliin . Vaivattomasti kaikki LVI-tuotteet netistä! FI suihkukaappi altaalla tuo edulliset tarjoukset suoraan kotiin! Altaissa on säädettävä jalka ja kolme säädettävää pyörää, joten ne on helppo asentaa silloinkin kun lattiassa on kaatoa.


Ensimmäinen on vesitiiviimpi ratkaisu kuin jälkimmäinen, jälkimmäinen taas ilmeeltään ilmavampi ja ovet voi kääntää sisäänpäin kun . TUOTEKUVAUS: Forte Nuevo on asennettavissa suoraan lattialle tai altaan päälle. Mitat: 90x90x190cm - Runko on väriltään kiillotettu alumiini - Lasi on 6mm kirkasta turvalasia - vuoden takuu - vasenkätinen. Mitat 90x90x190cm ovat altaan leveysmitat.


Toimitus sisältää valumarmorisen suihkualtaan ja vesilukon. Altaan reunan leveys 50mm .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto