Sisalmatto vm carpet

Sileäsidoksinen Sisal on tyypillisimmillään kodin edustustiloissa, auloissa ja eteisissä sekä julkisien tilojen kabineteissa ja kokoustiloissa. Valmis matto on ympärikantattu mm puuvillakantilla. Sileäsidoksisessa sisalissa on kuusi värivaihtoehtoa. Sisal-matto kestää kovaa kulutusta.


Matto on tyypillisimmillään kodin edustustiloissa, auloissa ja eteisissä sekä julkisien tilojen kabineteissa ja kokoustiloissa.

EVA- pohjattu matto on ryhdikäs ja liukumaton. Matto pysyy hyvin paikallaan jalan painon alla. VM - Carpet , Koko VM - Carpet -mallisto tilattavissa kauttamme. Tutustu mallistoon myymälöissämme. Sisal -matot kestävät kovaa kulutusta, joten ne soveltuvat erityisesti eteistiloihin, mutta myös olohuoneisiin tai ruokaryhmien alle.


EVA-pohjattu matto on ryhdikäs ja liukumaton. Klassinen kalanruotokuvioinen Barracuda- sisalmatto soveltuu eteiseen ja keittiöön, katetulle terassille ja parvekkeelle. Pohjausmateriaali sopii kai.

Jos satut omistamaan samanlaisen maton (Isku esim myy samaa mattoa eri nimellä olikohan riff tai tessa tms). Niin onko sinulla siihen tullut tummia läiskiä? Kuin se harmaa pohja paistaisi läpi, ja olisi värjännyt . Nämä matot ovat tunnettuja laadusta, materiaaleista ja kestävyydestä.


Huippulaatuiset VM Carpet matot nyt huippuedullisesti. Valikoimastamme löydät kaikki VM Carpet matot. Toimitusaika noin 2-viikkoa suoraan tehtaalta Lappajärveltä. Cameron on mukavan pehmeä ja joustava nukkamatto.


Matto -ostoksille pitäisi kohta suunnata, sillä uuden omakotitalomme lattiat ovat pääsääntöisesti tyhjillään. Se sopii olohuoneeseen ja makuuh. Aulatiloihin olen suunnitellut jotain kestävää ja helppohoitoista mattoa. Aqua Indoor-outdoor matto. Alkaen 11€ Useita vaihtoehtoja.


Balanssi Sileäpintainen matto. Myydään kuvan mukainen muutaman vuoden vanha vm - Carpet sisalmatto koossa 160x400. Maton toinen pää on käpertynyt ja muutamia vaaleampaa kohtia löytyy.


Sopii aulatilaan, jossa toiseen päätyyn saa vaikka senkin tai parvekkeelle, terassil.

Sisal - mattoja voidaan käyttää valmiina palamattoina tai jopa kokolattiamattona. Pääsin tutustumaan kotimaisen VM Carpetin mattovalikoimaan ja valitsemaan suosikkini merkin nettikaupasta. Ihastuin etenkin villa- ja paperinarumattoihin.


Joten en usko että pidemmän päälle kestää käyttöä murentumatta. Sisal -mattoja löytyy myös Toivematosta . Vm - carpetin matoissa on huopapohja, mikä on mielestäni iso plussa parketin päällä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto