Sisalmatto rulla

Rohkea sisustaja käyttää sisalia myös oleskelutiloissa. Mattoja on saatavana määrämittaisena eri leveyksissä, vakiona 90cm ja 120cm, mutta tilauksesta myös 160cm ja 200cm. Värivaihtoehtoja löytyy useita sekä yksivärisenä että . Rouheita ja luonnollisen kauniita mattoja kuiviin eteis- ja aulatilohin.


Sisal-matto kestää kovaa kulutusta.

Porrasmattona sisalmatto on kestävä ja laaduka. Sisalmatto soveltuu hyvin porrasmatoksi. Suuri valikoima laadukkaita ja kestäviä sisalmattoja. Runsas kuosi-, koko- ja värivalikoima.


Yksilöllisten mattojen verkkokauppa - kestäviä, kauniita ja ekologisia mattoja - sekä mittatilaustyönä että irtomattoina - tutustu valikoimaan nyt! Tutustu irtomattovalikoimaamme tai suunnittele oma unelmamattosi mittojen mukaan. Pehmeissä matoissa valikoimamme kattaa mm.


Näiden rullatavaroiden lisäksi myymälöissämme on alati vaihtuvia valikoimia erilaisia kynnysmattoja.

Lisäksi käytävämattoihin löytyy myös kanttauspalvelu. Kovaa kulutusta kestävä, ryhdikäs ja liukumaton. Ei jätä jälkiä lattiaan, pohjausaine on hajuton. Soveltuu eteis- ja aulatiloihin.


Rullasta leikataan halutun kokoisia mattoja, jotka kantataan maton sävyyn sopivalla lanka- tai nauhakantilla. Kokolattiamatot myydään neliöhinnoilla. Eteinen on ensikosketus kotiisi.


Siisti ja kaunis matto luo huolitellun vaikutelman. Kanttaamme matot rullasta tarvittavan mittaisiksi. Tuo sisal-matto on kyllä nätti! Meilläkin eteisessä on rautakaupan kuramatto, mutta konepestävä, ei siis rullatavaraa. Ehdottomasti käytännöllisyys kauneuden edelle!


Jotain hyötyä olisi siis asua kerrostalossa, voisi pitää valkoista Pappelinaa eteisessä :D. SISAL HALLIN MATTO RULLA. Nimemme mukaisesti olemme tapettien ja mattojen palveleva erikoisliike Turussa.


Varastoimme suurta valikoimaa eri valmistajien tuotteita.

Kestävä ja ryhdikäs, liukumaton pohja. Kauttamme saat kaikki tapetoinnissa tarvittavat tarvikkeet sekä työohjeet parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Meiltä saat mattoja omien mittojen mukaan ja lupaammekin löytää . Hanki K-raudasta kotiin sisustusmatot, kuten villamatto, puuvillamatto tai nukkamatto lattiaa koristamaan! Suosittelemme, Tuotenimi, Hinta. Set Descending Direction.


Nyt on juuttia, ja toistaiseksi se on ollut hyvä. Imee kosteutta jonkun verran, mutta on kuitenkin karheaa (nappaa hiekkoja) ja kestävää. Meillä on suunnilleen beige -ruskea-väritykseltään, niin ei lika näy oikeastaan yhtään. Ennen kuin ostin tuon, niin katselin myös niitä rullasta myytäviä ovatko nyt sisalmattoja , uskoisin, että . Kun kierrät sen rullalle, rullaa pohjaus sisäänpäin.


Jos sisal-maton päällä on kävelty kosteilla kengillä ja matto on kutistunut keskeltä, saattaa matto aaltoilla tai maton kulmat nousta ylös. Pesussa matto kutistuu kauttaaltaan, jolloin matto tasoittuu ja kulmat todennäköisesti laskeutuvat. Muotoile sisal-matto kosteana ja rullaa se joksikin aikaa pohjaus rullan sisäpuolelle. Harjaa nukkamatot yhdensuuntaisin vedoin. Lumipesu on myös hyvä tapa puhdistaa ja raikastaa matto.


Jäähdytä matto ensin, heitä se lumihankeen ja hankaa pintaan puhdasta lunta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto